Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meggondolta magát és többet akar?
Eddig összesen 3x találkoztunk, majd kértem, hogy ne ( túl sok macerával járt, de neki ezt nem mondtam. Feszengtem mellette, túl zárkózonak ereztem) Eddig minden találkozó alkalmával beprobalkozott de tisztelettel elfogadta,hogy nem akarom. Majd 2 hónapig nem beszéltünk. Ettől függetlenül én gondoltam rá. Írt nekem hogy hiányzom neki. Felajánlotta a találkozót és végig úriember volt. Csak puszilgatot és 1x csókolt meg. Ettől még éreztem hogy kíván. Már furcsáltam az egészet. Nekem jól esett, mert sokkal közvetlenebb lett. jót beszélgettünk, hulyultunk. Most együtt is aludtunk de nem történt semmi.
Köszönöm
L
Igen, valszeg benedvesedett...
a lelke.
Ezt a mai felgyorsult világbán igencsak ritkán látott jelenséget úgy hívják, hogy kitartó egyéniség.
Találkozgattok, randizgattok, még együtt is alszotok, de nem történik semmi, mert tiszteletben tartja, hogy nem adsz neki zöld utat. (Egy igazi úriemberrel van dolgod.)
A kitartása meg abból fakad, hogy csak nálad tud/akar próbálkozni, és/vagy abból hogy nem utasítottad vissza. (Mi ezzel a probléma?)
És végül igen, könnyel elképzelhető, hogy többet is akar tőled. (Milyen egyéb oka lenne próbálkozni nálad?!) :,D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!