Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert esek bele mindig olyan pasikba, akikrol rendre kiderul hogy 2-3 evvel fiatalabbak?
Fokuszodon változtass.
Ne arra koncentralj mit nem akarsz
Sose talalkoztál meg igazi ferfival.
En is ugy voltam mint te.
Hogy korban közel legyünk.
Aztán rámnyomult a munkahelyemen egy pali.
Izmos volt meg jókepű de néztem kb 35nek.
Aztan mikor dumalni kezdünk kiderült hogy 44....
Aztán addig nyomult olyan kitartó volt hogy érdekelni kezdett és randiztunk meg minden.
Ma már vele élek.
#3 hát ha 36 évesen 45-nek néz ki azt inkább offoljuk még negyvenévesen is, nemhogy azon nyígjunk hogy de kár hogy fiatal, nekem öreg kell. Te meg ezek szerint 38 körül vagy?
Amúgy csak én nem értem ezt? 🙄
Tegyük fel, kinézem 38 évesen ezt a vén csatalovat, és kiderül hogy egy jó tizessel fiatalabb mint aminek néztem, azaz nálam kb kettővel. Ez mit változtat azon hogy öregnek néz ki, hiába 36 az évei száma? Könyörgöm ha a nálam fiatalabb pasi jóval idősebbnek néz ki azon mit vergődjek? Kell vagy nem kell. (Nekem nem kéne.)
Valamiért nekem is mindig idősebb csajaim voltak. Utolsó 2, előtte 3 évvel fiatalabb. Ezek között volt egy egyészakásom, ott +12 volt a nő javára. Ezek előtt meg egy 1 évvel idősebb csaj nyomult rám...
Szerintem ennek az az oka, hogy a fiatalabb srácok, akiket megismersz érettebbek a koruknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!