Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lány azt írta nekem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány azt írta nekem, hogy egy hónapig ne írjak neki, ne keressem, mert vizsgázik és nem tud válaszolni. A vizsgája után azonban találkozna velem. Akkor most ejtett, vagy sem?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 20:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de megértő itt mindenki. Komolyan emberek, ti nem vizsgáztatok még életetekben? Mert aki járt egyetemre az tudja, hogy igen, sok felkészülést igényel, de nincs az az ember, aki reggeltől estig a könyvekbe temetkezik.

Igenis lenne ideje válaszolni, csak nem akar most veled foglalkozni. Ennek oka sokrétű lehet, de rajtad kívülálló.

Ne várjál rá, ha jön egy új lehetőség, éljél vele, aztán 1 hónap múlva majd meglátod mi lesz.

2022. ápr. 15. 21:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
#11: Igazad van, a leghúzósabb vizsgaidőszakban is jut pár perce az embernek arra, hogy legalább néha írjon a másiknak, és megmondja neki, hogy "bocs, csak ennyire tellett". Nekem is volt hasonló tapasztalatom, egy csaj mindig hitegetett a találkozással, először azzal jött, hogy vizsgázik, utána azzal, hogy állást keres, utána azzal, hogy dolgozik. Szóval így azért nekem egy kicsit furcsa ez az ügy, mindenesetre ha egy hónap múlva is csak hárít, akkor felejtős...
2022. ápr. 15. 21:24
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az most nagyon izgatna, hogy április kellős közepén milyen vizsgára kell ilyen szorgalmasan tanulnia, mert hogy az egyetemeken még abszolút nincs vizsgaidőszak, max. a végzősök készülődhetnek már lassan az államvizsgára.
2022. ápr. 15. 21:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

10.-re.

Fordítva?

Akkor már egy rohadféreggetzhybaromtuskósenki lenne a srác, és természetesen azonnal az anyjába kéne küldeni.

Tudhatod.

2022. ápr. 15. 22:43
 15/22 anonim ***** válasza:
27%
#14: Tudom, csak vártam, hátha nem csak lepontozással válaszolnak az érintettek. Egyébként szánalmas és undorító ez a kettős mérce, a nők sggét ki kellene nyalni, meg velük mindenki legyen megértő, de ha a férfi csinálja ugyanazt, mint a nő, akkor mindennek el lehet hordani.
2022. ápr. 15. 22:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Személyes ismertségnél ez lekoptatást jelentene, de mivel csak netes és nem kötődik, ezért azt jelenti, amit mondott. Per pillanat a vizsga érdekli és nem te, de átmentél egy szűrőn, vizsga után szívesen ismerkedne veled.
2022. ápr. 16. 01:54
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Kamuzik, az ilyen sulik a buliról meg a dugásról szólnak, a "vizsga" csak ürügy, addig is bulizik meg kefél ezerrel. Mi a munkád? Mert ha egyszerű melós vagy, akkor felejtős, az ilyen kis értelmiségi picsák csak befutott, 40-es pasasokkal járnak.
2022. ápr. 16. 07:40
 18/22 anonim ***** válasza:
20%
Felejtsd el! Zenghetnek itt ódákat egyesek hogy de vizsgázik majd utána találkozni akar veled de addig ne is keresd? És te ezt beveszed? Szerinted a barátnőivel, barátaival sem beszél egy hónapig mert vizsgázik? Vicc komolyan.
2022. ápr. 16. 08:52
 19/22 anonim ***** válasza:
28%
#16: Ez csak beetetés. Ha valaki igazán érdeklődik a másik iránt, akkor legalább annyit megtesz, hogy a beszélgetést fenntartja. Mások is élnek társasági életet, ismerkednek, mégis tudnak teljesíteni a vizsgákon is. Ezen az alapon kihalna az emberiség, mert mindenkinek lehetnének olyan kifogásai, hogy őt most azért ne keressék, mert vizsgaidőszaka van, vagy azért, mert sok a munkája stb. Az csak kifogás, hogy a csajt a vizsgák miatt ne keresse a kérdező, akkor ezek szerint a csaj egy hónapig a homokba dugja a fejét, és megszűnik létezni számára a külvilág? Senkivel sem tartja a kapcsolatot, és egy hónapig nem megy bulizni vagy kirándulni vagy moziba vagy akárhová?
2022. ápr. 16. 09:36
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a csaj részéről ez egy nagyon szemét húzás, áltatja a kérdezőt, elhiteti vele, hogy később ebből lehet valami. Ez a lebegtetés a lehető legrosszabb dolog, a kérdező kétségek között vergődik, miközben a csaj büszkén megveregeti a saját vállát, hogy milyen ügyesen lerázta szegény srácot, és talán még fel is menti önmagát a felelősség alól, hogy ő nem hazudott, csak éppen nem mondott igazat. Le merném fogadni, hogy ha a kérdező egy hónap múlva megkérdezné a csajt, akkor annak megint lenne valami kifogása, hogy miért nem. És ha a kérdező erre megmondaná a csajnak, hogy mekkora ótvar, hazug nő, akkor még a csaj sértődne vérig az igazságon. Én az ilyen hülyítéseken, hazugságokon nagyon fel tudom húzni magam, szerintem az egyik legaljasabb dolog a másik ember hitegetése, és általában azok játsszák a sértődöttet, akiknek a szemükbe vágják, hogy miért nem tudtak őszinték lenni az első pillanattól kezdve, miért kellett lebegtetni az ismerkedés lehetőségét.
2022. ápr. 16. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!