Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok nő szerint a mai férfi kínálat selejtes meg nem nagyon vannak már igazi férfiak, miért nem egymással kezdenek a nők férfiak helyett?
Figyelt kérdés
Hisz ők csodálatosak, ugye.2022. ápr. 5. 21:08
11/19 A kérdező kommentje:
Nem tűntem el, csak nem volt kedvem gyikozni mostanság.
2022. ápr. 5. 21:43
12/19 anonim válasza:
Biszex vagyok
Szoval ha eppen nincs jo pasi akkor nem esek ketsegbe mert van jo no helyette 😁
13/19 anonim válasza:
Ha elválnék a férjemtől, már inkább csak nővel akarnék kapcsolatot. Valóban egyszerűbbnek tűnik.
14/19 anonim válasza:
Nem minden pasi selejtes. Van kevés normális, csak nem mindenkinek jut a nőtöbblet miatt😂
Most, komolyan, mi nem sz.rjuk össze magunkat, ha épp nincs pasink, életképesek vagyunk egyedül is. Így aztán nő se kell.🤷🏼♀️
15/19 anonim válasza:
te, nem szarod össze magad, ha nincs pasid, más nő meg igen.
vagy úgy kollektíve te vagy a komplett női halmaz?
16/19 anonim válasza:
Ez egy teljesen logikus felvetés amúgy.
Én hallottam már nem egy hetero csajtól, hogy ha tehetnék, nem vonzódnának férfiakhoz, inkább nőkkel kezdenének, csakhát a szexualitás nem választás kérdése. De ha az lenne, hidd el, hogy a hetero férfiak között lenne a legtöbb szingli.
17/19 anonim válasza:
A legutóbbi párkapcsolatom alatt sokat gondolkoztam azon, hogy ha szakítunk többet nem kezdek pasikkal csak nőkkel. Azóta nem vagyunk együtt, még nem kezdtem el ismerkedni, de ha elkezdek akkor nőkkel fogok mert tényleg csodálatosak😍
18/19 anonim válasza:
#15! Nem, a többiek a ti csajaitok. Ja, hogy nincs😂 Akkor talán mégse annyira kétségbeesettek a többiek se😉
19/19 anonim válasza:
Balázska, ti miért nem egymás seggébe dugjátok a sorstársaiddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!