Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért én hívjak meg egy csajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én hívjak meg egy csajt?

Figyelt kérdés

Mintha nyomorékok lennének a csajok vagy értelmi fogyatékosok, akik nem tudnak dolgozni, vagy pénzt félretenni.

Ezt sosem értettem..Mert olyanról még sosem hallottunk ugyebár, hogy első randin a csaj fizet. De olyanról már inkább, hogy a férfi fizet. Az 1% pedig, amikor felesbe, hogyha már egyenjogúság van, de akkor is vágná az arcokat, meg biztosan nem lenne következő randevú, meg mindennek is elkönyvelne, csak mert nem tudott ingyen enni egy jót, meg nem tartom el. És mind-mind ezt várják el, hát belőlem nem fognak papucsot csinálni, akármilyen rafináltak is.

2022. ápr. 3. 09:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%
Egyik nőt sem érdekli, h mit gondolsz. Így nem veled fognak randizni, hanem mással. Te meg nő nélkül maradsz.
2022. ápr. 3. 10:32
 12/30 anonim ***** válasza:
96%
Ez igen! Kicsit fel kell még nőni!
2022. ápr. 3. 10:36
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Nekem még az jutott eszembe, hogy milyen szomorú, ha valaki anyagi befektetésként tekint egy kapcsolatra. A párom amúgy egy 1. osztályú étterembe vitt az első randin. Nem én kértem, nem is ismertem a helyet, mert egyszerű lány vagyok. Azóta többször voltunk mindenfelé, külföldön is, ahova ő hívott meg és soha nem utalt arra, hogy mennyibe került ez neki. Azért nem, mert én is letettem az asztalra az én részemet. Nőként ez a gondoskodást jelenti. És ezt viszont ő ezerszer is kiemelte, hogy mennyire megható, ahogy reggel felkelek előbb és olyan villás reggelit rittyentek, ami egy étteremben is negállná a helyét, hogy milyen finom ebédet készítek, hogy csomagolok neki nap kozbenre, amikor tudom, hogy nem lesz ideje megallni valahol enni. Hogy kicsinositom a házat, otthonossa teszem, figyelek az apró részletekre, hogy esténként órákig simogatom, amikor az ölembe hajtja a fejét. Hogy egy nehéz nap után mosollyal várom, biztositom a harmóniát, amiből feltoltodhet. Nem különben pedig partner vagyok abban, hogy egész hétvégén szeretkezzünk. Na ezek azok a dolgok, amiket nem lehet pénzre váltani.
2022. ápr. 3. 10:38
 14/30 anonim ***** válasza:
96%
Olyan gonoszak vagytok. A kérdező is áldozat, hiszen nem azért nincs nője, mert egy smucig, filléreskedő ember, aki patika mérlegen nézi, mennyit ér neki pénzben egy kapcsolat, hanem mert férfitöblet van és a gonosz külföldiek elviszik a nőket, akiket meg nem, azoknak úgy megemelték az ingerküszöbét, mind a külföldiek, mind a (bocsi nem emlékszem az incel szóra, ami ide illik) talpanylók, akik pitiznek a nők kegyeiért, hogy már elhiszik, hogy megérik egy kávé árát. Undorító ez a világ na!
2022. ápr. 3. 10:44
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
És kezedet is csaj kérje meg és majd otthon maradsz gyesen. Ugye?
2022. ápr. 3. 11:00
 16/30 Laylah ***** válasza:
96%
14.: a kifejezés, amit kerestél a simp. :D
2022. ápr. 3. 11:01
 17/30 anonim ***** válasza:
97%
Megnyugodhatsz: senki nem csinál belőled papucsot, és randira se megy veled senki. Megspóroltál legalább 500 ft-ot! Tedd össze, pár év után kijön belőle egy guminő.
2022. ápr. 3. 11:08
 18/30 anonim ***** válasza:
97%
Az a helyzet, hogy a nők legtöbbjét a randin nehéz rábeszélni, hogy fogyasszanak valamit, ha sikerül is, kifogják választani a legolcsóbb üditőt, kávét, akármit. Ezen a pár száz, max. 1000 Ft-on szarozni barátom...
2022. ápr. 3. 11:29
 19/30 anonim ***** válasza:
96%

Általános illemszabály, hogy aki meghívta a másikat, az fizet.

"Mintha nyomorékok lennének a csajok vagy értelmi fogyatékosok, akik nem tudnak dolgozni, vagy pénzt félretenni."

Nyugodj meg, minket nem vág földhöz az a pár ezer forint.

"mindennek is elkönyvelne, csak mert nem tudott ingyen enni egy jót, meg nem tartom el."

Egy ingyen ebéd nem ér meg annyit, ha cserébe el kellene viselni téged 2 óra hosszán át.

Te tipikusan az a pasi vagy, aki szerint a nők előreengedése plusz jognak számít, és képes azon is hisztizni, hogy neki miért kell előre engedni egy nőt, vagy miért kell a terhes nőnek átadni a helyét. :D Nem kell! Senki nem kötelez rá. Ki kötelez arra, hogy lányokat hívj randira? Maradj akkor otthon.

Remélem azért kedves, rendes fiúnak tartod magadat, ahogy illik. 🤣

2022. ápr. 3. 11:35
 20/30 anonim ***** válasza:
81%
Én nagyon csóró voltam sokáig, ezért úgy beszéltem meg a randikat a pasikkal, hogy felvetette a piknik, séta lehetőségét (azt sem tudtam volna diákként megtenni, hogy a saját részem álljam). Belementem sőt, sokan nagyon érdekesnek, romantikus a találták az ötletet. Ezt is lehet, ha a lány nem fanyalog rá, és jókat beszélgettek, ki alakul több is, nálam is volt így. Sőt, ezzel leszűrheted, hogy pénzre hajt-e. Mondjuk ha minden jól megy, 3. randira már úgyis összejön a dolog, akkor már lakásra is lehet hívni filmet nézni. Egyébként mikor lett pénzem, hívtam meg már srácot, más kérdés, hogy nem engedték fizetni csak később, kapcsolatban.
2022. ápr. 3. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!