Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak miért nézik el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nézik el a felnőtt nőknek azt ha az a szüleikkel él, míg fordítva a nők menekülnek a szüleikkel lakó férfiak elől?

Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 16:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
5. Engem az sem zavar, mert így valószínűleg nem kerülünk közel egymáshoz. Én így sem nevezlek kurvának, maximum azok közül némelyik, akikkel lefekszel.
2022. márc. 30. 17:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy nem zavarnak téged a személyes döntéseim :)

Amúgy nem érdekel az se ha bárki annak nevez, az főleg nem ha az akivel együtt voltam, hisz ő is ott volt, ugyanolyan kva akkor. A lényeg az lett volna, hogy vannak ilyen megítélések oda-vissza de szerintem tök felesleges fennakadni ezeken, mindenki élje úgy az életét ahogy szeretné, ne ahogy más tartja jónak.

2022. márc. 30. 18:15
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Helyes, hogy nem érdekel, mert mindenkinek joga van véleményt alkotni. A "kurv'a" lehet, hogy nem egy kiforrott és minden szempontból alátámasztható, megindokolt vélemény, de joga van ezt gondolni rólad bárkinek. Itt tényleg az a fontos, hogy téged ne érdekeljen. Legalább ez jelent valamit, nem úgy mintha azt mondják rád, hogy "kedves" vagy ilyesmik
2022. márc. 30. 18:31
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Egy igazi férfi álljon a sarkára és legyen magas fizetése és költözzön el otthonról. Hogy egy gyenge nő tudjon a pasihoz költözni.
2022. márc. 30. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Amit én látok a környezetemben, ezek az opciók vannak:

- a legtöbb nő nem ítél el minden otthon élő férfit, leginkább azokat, akik otthon csak hevernek, lóf...t nem csinálnak, anyu törli a seggüket is

na már, nőből kevesebb ilyen van, mert még mindig patriarchiális jellegű társadalomban élünk, és tőlük, még ha nem is dolgoznak és fizetnek bele, még elvárják az otthoni ganajozást, tehát el tudják magukat látni... még sok mamahoteles férfi egy pirítóst nem tud megcsinálni, mert anyu megcsinálja helyette

- több férfi annyira p...mániás, hogy bármit elnéz egy nőnek egy kis szexért cserébe, fordítva kisebb az arány

- amelyik nőnek már a szülőkkel élő férfi mint olyan ki van zárva, mindegy, milyen körülmények vannak, az vagy nagyon sikeres, vagy olyan is... és a férfiak sem minden nőnek nézik el a legtöbb esetben, leginkább a tiptop cicuknak

2022. ápr. 1. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nem nézem el.

35-40 felett ne éljen egy nő sem a szüleivel.

Természetesen, vannak kivételek...

2022. máj. 21. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!