Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az mennyire normális, hogy...

Az mennyire normális, hogy két felnőtt testvér (40 és 50 év körüliek) még mindig a szüleikkel élnek, egyiknek sincs családja?

Figyelt kérdés
Egyébként teljesen jól szituált, értelmes családról van szó, az egyik "gyerek" (ffi) kimondottan sikeres a szakmájában, a másik (nő) is értelmes, jó munkahelye van, szép.
2016. ápr. 18. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
ha nekik jó így akkor teljesen normális. Ha mind a 2 egyedül maradt és jó a kapcsolat a szülőkkel is, minek fizessenek külön minden számlát stb ha együtt könnyebb és nem kell magányosan sem élniük? :)
2016. ápr. 18. 00:47
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
hát elég betegespán péter szindromásak sose nönek fel
2016. ápr. 18. 01:19
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Most őszintén kit érdekel? Jó nekik így? Igen? Szuper! Innentől nem tartozik senki másra, az ő életük.

Vagy ha most itt jön 100 válasz, hogy fújj ez milyen már, meg nem normálisak, akkor holnap csomagolnak és lelépnek?

2016. ápr. 18. 01:27
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Az " elvárt" normáknak nem megfelelő,de ha nekik ezzel nincs problémájuk( ami valószinű) akkor nincs ezzel gond.

Nekem is fura lenne látni,ilyet,de tudnám,hogy nem az én dolgom.

2016. ápr. 18. 05:00
 5/7 Kései Sirató ***** válasza:
0%
Szerintem enyhén szólva is gáz, hogy nem képesek felnőni, elszakadni, önállósodni.
2016. ápr. 18. 13:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem azrt tettem fel a kérdést, mert engem zavar :) "normális" helyett a furcsa szót kellett volna használnom.

Az az érdekes, hogy tényleg nincs egyébkent velük semmi gáz. Tök normális ember mindkettő, nem személyiségzavarosak, nem néznek ki rosszul, elég pénzes család. És mégis így alakult az életük. Elég megmagyarázhatatlan. Bár nyilván nem láthatok bele az életükbe, nem tudom, mi van a felszín alatt.

2016. ápr. 18. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
LOOOOOL DE GÁZ
2016. ápr. 19. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!