Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki élőben nem próbált meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki élőben nem próbált meg nőket megközelíteni csak neten, az mondhatja magát incelnek?

Figyelt kérdés
Tehát neten rengeteget próbálkoztam, viszont élőben nem láttam értelmét odamenni olyan nőkhöz akik rám sem néznek, vagy nem mosolyognak, kéretik magukat.
2022. márc. 27. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Nem.
2022. márc. 27. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
24%

Ha jól tudom, az igazi incelek ismérve az, hogy egyáltalán nem is közelítenek a nőkhöz, hanem csak kifogásokat keresnek a találkozás elkerülésére, hogy utána legyen min "nyavalyogni".

Ha már teszel valamit a nemes "cél" érdekében, akkor nem vagy incel, max válogatós.

Az meg teljesen normális, hogy nem mész oda olyan csajokhoz, akik nem mutatják semmi jelét a kooperációnak... :,D

2022. márc. 27. 17:59
 3/5 A kérdező kommentje:

2

De az, hogy nem mutatnak semmi jelent, nem azt jelenti, hogy incel vagyok? Mert egy nem incelnek azért küldenek jeleket...

2022. márc. 27. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ma nagyon sok ember a neten ismerkedik.
2022. márc. 27. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem alapvetően sosem volt gondom, ha közelíteni kellett egy nőhöz...persze ha volt valamilyen személyes kontakt(közös munkahely pl).

De random ismeretlenül közelíteni egy idegen nőhöz, eleve nonszensz az egész....persze lehet csak én vagyok töketlen.

2022. márc. 27. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!