Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Európában melyik országokban a legfelszínesebbek/ legnehezebben megközelíthetők a nők?
Minden hol vannak felszínes nők... hidd el!
De pl Magyarországon eléggé ez a helyzet igaz itt sok a mű májer férfi is.. persze máshol is vannak... meg ugye itt alapból rossz a fizetés nehéz a megélhetés sok családban az apa ittas eroszakos na most erre a gazdagabb országok nem jellemzőek!
Ezért van az hogy pl Britanniában, spanyol, francia, német, olaszban barátságosabbak az emberek!
De mint mondtam minden hol vannak felszínes nők! Európában Amerikában Ázsiában Ausztráliában Afrikában
2
Egyetértek. Az angolok nagyon extrém eset. Azt gondtam csak én látom annak de látom mások is így látják.
Alapvetően nem szépek, de a szebbel sem nagyon jönnék össze mert annyira ridegek mint egy pszichopata.
Egyébként nem gondolom, hogy a magyar lányok annyira vészesek európai viszonylatban.
Olyan véleményét kérdezném aki már megfordult néhány országban.
A német nőkkel nincs baj, amíg meg nem tudják a származásom. Onnan el van vágva a dolog. Sejtem az angoloknál is ez a helyzet. Így egy magyar férfitől, nehezen fogsz értékelhető információt szerezni róluk.
Van itt a szobában 4 német nő. Jóképű német férfitól el vannak olvadva.
Nincs nagy különbség, hogy magyar vagy német. Aranyosak kedvesek. Szeretnek csacsogni.
A németek visszafogottabbak. Kevesebb az intrika.
A németes véleményt németországi ismerős is meg tudja erősíteni.
A svájci nők dugásra állítólag könnyen kaphatóak, de a férj alapanyaggal ha kinézetre nem is, karrier szempontjából hatalmas az elvárásuk, kvázi a férjük helyett tervezik el a karrierjüket. Ezt csak hallottam, nem tudom ,mi igaz belőle.
A skandinávokról hallottam, hogy anyagi értelemben nekik is hatalmas igényeik vannak.
Szerintem a legfelszínesebbek a világon azok az amerikaiak, mindkét nemben. Kevés kivételtől eltekintve, persze. Aki elsőre nem érti mire gondolok, ajánlom szeretettel az Amerikai szépséget. A szomorú, hogy a való életben se különb a többség, mint a főszereplő család.
A mediterránok eléggé felszínesek javarészt, nemtől függetlenül. Pláne a déli részen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!