Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, másabb férfit preferáltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, másabb férfit preferáltok felnőttként, mint fiatalon?

Figyelt kérdés
Miben változott az elvárásod/ízlésed?
2022. márc. 24. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Igen. Kb a herceg fehér lovon szintű helyes fiúk vonzottak, kissé álomszerű személyiséggel, rosszfiús, vagány, mégis jó hozzám.

Akibe belezúgtam egyáltalán nem a szőke herceg típusú volt se személyiségre se arcra, a szex viszont fenomenális volt, tehát valóságos, húsvér férfi.

A szuper helyes pasik se jönnek be valamiért, nem vonzóak szexuálisan. Úgy látszik bukom a természetes szabálytalanságra, persze azért igényes legyen magára a férfi, az alap.

2022. márc. 24. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem. Elméletben most ugyanazok tetszenek, a gyakorlat kicsit más. VOltam szerelmes olyanba is, aki nem az esetem, és olyan is volt, hogy valaki elméletileg igen, de a stílusa, viselkedése, beszéde teljesen lelombozó volt.
2022. márc. 24. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

Nemigazán.

Max abban vagyok jobb, hogy gyorsan kiszűröm azokat, akik nem felelnek meg a preferenciáimnak. Pl aki le tudja beszélni a csillagokat is az égről, de a tettei nem tükrözik a szavait.

2022. márc. 24. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Eléggé. Fiatalon (tiniként), a vékony, feminin srácok jöttek be. Aztán lett egy ilyen barátom, akivel szakítottunk. Utána valahogy ez teljesen átfordult, most már inkább az apatest vagy az izmos test jön be.
2022. márc. 24. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Igazából sosem volt ideálom és most sincs.

De természetesen sokat változtam én is és az ízlésem is.

Mondjuk ilyen fehér herceg szőke lovon dolog sosem hozott lázba, de még nem volt két hasonló pasi azok között, akik valaha tetszettek. Mindegyikben valami más fogott meg.

2022. márc. 24. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
Igen, miután nekem kellett fizetni a villanyszámlát, már más lett a prioritás.
2022. márc. 24. 22:14
 7/9 Laylah ***** válasza:
94%
Alapvetően nem, még most is ugyanúgy szimpátia alapján alakulnak a kapcsolataim, konkrét elvárásaim sosem voltak (lévén, hogy sosem kellett megfogalmaznom őket, mert nem vettem részt sosem a társkeresés folyamatában, mindig csak az élet hozta úgy, hogy valakivel összejöttünk, szimpla ismeretségből kiindulva). Annyi talán, hogy míg fiatalon nem érdekelt, hogy az illető komolytalan, vannak-e tervei vagy mik azok, van-e munkája, most már azért ezek számítanának és kizáró okok lennének. Egy szóval több komolyságot várok el.
2022. márc. 24. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem kifejezetten. Az első barátom előtt volt egy ideálom fiúk terén, majd az exem a totális ellentéte lett ennek a képnek. Akkor rá is jöttem, hogy nem létezik olyan, hogy ideál. A legfontosabb az összkép illetve a kisugárzás, meg hogy mennyire passzolunk össze. Mindig is hosszútávon gondolkodtam párkeresésnél, tehát még csak ez sem változott.
2022. márc. 24. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne húzzon le. Ne nehezebb hanem konnyebb legyen vele az élet.Ez míg szulőknél laktam nem volt feltétel. Ma mar igen.
2022. márc. 25. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!