Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit gondolnátok arról a nőről, akinek a derekán van tetoválása?
Pillangó vagy valami nonfiguratív motívum.
Én szeretnék csináltatni, kifejezetten a derekamra. Más tetoválásom nincs.
23L
Ez pontosan így van. Varrónővel szabattatok át vintage darabokat, alapvetően farmert is max akkor hordok, ha pakolni kell, vagy menstruálok.
Viszont én nem kifejezetten ellened fogalmaztam meg azt a kommentemet, hanem generálisan tartom bugyutának, amikor valaki azzal henceg, hogy ő márpedig nem tucat. Mindenki tucat, hidd el. Minden szubkultúra mottója lehetne, hogy "együtt vagyunk különbözőek". :DDD Én mondjuk azt vallom, hogy sem a NASA plós divatba nem akarok beleállni, viszont a most divatos szövetkabátokat sem vetem meg, mivel a stílusomba vágnak. Ha valakinek felkeltem az érdeklődését, szeretném a mondandómmal felkelteni, nem azzal kampányolni, hogy "figyelj rám, én egyedi vagyok, mert tetoválásom van".
Te jó ég! És gondolom szűz vagy....inkább te akarod bizonygatni h mennyire nem vagy tucat, ami lehet igaz is, viszont olyan ocsmány lehetsz, mint az állat. Gondolom rövid hajad van, szemüveges vagy, nem borotválkozol, és leszbikus hahahaa...
És tanulj meg szoveget értelmezni! Engem az érdekel, mit gondol egy ferfi erről, nem a te véleméyedre vagyok kiváncsi! És nem írtam sehol, hogy ettol egyedi akarok lenni, vagy magamra akarom vonni a figyelmet! Nekem tetszik!!
Te meg hordjad a vintázs szarjaidat, az életben nem talalsz magadnak pasit te nyomorult, maszturbáld halálra magad! Ha férfi lennék bottal nem piszkálnálak meg!
A kérdező bebizonyította, hogy elég proli a tetkóhoz, áldásunkat adjuk.
Metamorfózis meg a legirritálóbb gyk felhasználó ever, nem lehetne megint kitiltani?
Nekem van és volt is mindig :) és szerelmem nem faszim!!
A stílusom meg neked szól, ha valaki megadja a tiszteletet, és én most a való életről beszélek! Akkor nekem sem ilyen a hangnemem!
Egyetértek a korábbi tetovált nő véleményével. Szinte látom magam előtt, amit leírt :D Tényleg nagyon proli 2000-es évek. Sokkal igényesebbet is lehetne csinálni mind stílusra, mind kivitelezésre. Inkább keress fel egy tetoválót, akinek tetszik a stílusa, hogy neki milyen ötletei lennének erre a területre.
Ezt az egyediség témát meg hagyjuk már. Mindenki annyira special snowflake, hogy senki sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!