Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire szexi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire szexi lenne ha egy férfi okos?

Figyelt kérdés
Tegnap este egy kávézóban az előttem lévő asztalnál ült egy férfi és egy nő, akinek hallottam a beszélgetését. Ahogy levettem, ez lehetett az első vagy esetleg második randijuk. A férfi orvostan hallgató volt és mikor a csaj megkérdezte, hogy az orvosin melyik irány érdekli legjobban, mondta hogy a sebészet és elkezdett mesélni róla ilyen szakszavakkal, teljesen orvosiasan, latin kifejezésekkel. Mivel a csaj velem szemben ült, láttam, hogy konkrétan majdnem elalél, folyamatosan mosolygott, bólogatott meg kérdezgetett vissza. Először azt hittem, hogy csak ennyire nagyon bejön neki a pasi, de aztán kb egyszerre indultunk el és együtt álltunk a buszmegállóban. Ekkor telefonált szerintem az egyik barátnőjével és teljesen meg volt halva, hogy milyen okos a férfi. Idézem "tudod, hogy az ilyesmihez én nem értek de basszus, majd meghaltam, annyira dögös volt ahogy magyarázta" +"csak ültem ott és méhem úgy volt vele, hogy ennek a férfinek kihordok egy ikerpárt" (ezen röhögcséltek)
2022. márc. 17. 12:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
13%
Tipikus kis libuska lehetett a csaj.
2022. márc. 17. 12:18
 2/23 A kérdező kommentje:

Igen, elsőre én is ezt hittem, de aztán ahogy beszélt nem ez jött le. Meg orosz tolmácsnak tanul és beszél még kínaiul meg franciául meg spanyolul. Ezt játszották, hogy a csak fordítgatott a férfinek ezekre a nyelvekre. Meg szerintem nagyon jó meglátásai voltak meg a beszédén is hallatszott, hogy nem hülye.

Ne értsétek félre, nem az ismeretlen csajt akarom védeni, de egyáltalán nem tűnt full hülyének.

2022. márc. 17. 12:22
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne butuska, mert bejön neki egy hapsi és nem érti a sebészeti szakkifejezéseket?

Nem tartom magam butának, illetve közgazdász vagyok - magam sem értettem volna belőle sokat.

2022. márc. 17. 12:24
 4/23 anonim ***** válasza:
68%
Kamugyanús kérdés, de ha nem kamu, akkor simán csak creepy vagy, hogy kihallgatod mások privát beszélgetését és meg is osztod itt.
2022. márc. 17. 12:29
 5/23 anonim ***** válasza:
70%

Az okosság valóban imponál a nők egy részének, különösen ha magabiztosan adják elő. De nem minden nőnek tetszik annyira, mert kisebbrendűségi érzést kelthet az emancipáltabbakban, akik szellemileg egyenrangú partnert keresnek; illetve másokban, akiket a szellemi egyenlőtlenség nem zavar, pedig egy ilyen "szakmai előadás" a kérkedés benyomását is keltheti, ami nem szimpatikus.

Ami még mindennél is fontosabb: attól, hogy egy férfi az eszével imponál egy nőnek, még nem garantált, hogy a nő belé fog zúgni. Aki egy megszállott kutató, agytröszt, s nem tudja elengedni magát, nem tud humorizálni, laza lenni, mert állandóan a szakmán pörög az agya, az általában kimondottan nehezen talál társat. Egy nőnek nagyon fontos, hogy a férfi tudjon könnyed, játékos is lenni. Aki erre nem kész vagy nem képes, az meg van lőve a nőknél, akármilyen okos is.

2022. márc. 17. 12:34
 6/23 anonim ***** válasza:
5%

"Tényleg ennyire szexi lenne ha egy férfi okos?"

Ha mellette tele van zsetonnal, akkor igen :)

En is tudok neked csiripelni az olajpalma kortanarol (meg a benzofuran-metilkarbamat hatasmechanizmusarol), de kozben fel is kell azt pakolni a teherautora :)

37F incel

2022. márc. 17. 12:42
 7/23 anonim ***** válasza:
73%
Igen ennyire szexi. Nem is az amiről hanem ahogyan beszél. Párom is atom rá van gerjedve amikor magyarázom mit szerelek épp, fingja nincs miről beszélek de már veszi elő a farkam
2022. márc. 17. 12:48
 8/23 anonim válasza:
100%

Én pl imádom hallgatni, ha valaki ilyen örömmel beszél valamiről. Sokkal vonzóbb, mint azok akik csak ülnek és nincs semmi amiről örömmel beszélnek. Persze ha átlagos témákról viccesen tudnak beszélni/mesélni (még ha a sztori nem is valami nagyon izgalmas) az is vonzó lehet.

De nem mindenki így gondolkozik.

Az #5. válaszoló nagyon jól leírta, hogy igenis mindenkinek mások az elvárásai illetve más a fontos.

Úgy hogy nem ismered őket, nem tudhatod hogy nekik mi a fontos.

Nekem is vannak ismerőseim akik okosak és ha nem játszák az eszüket, hanem kedvesen beszélnek velem a témáról (függetlenül attól hogy nekem fogalmam sincs mit mondanak) nagyon szívesen beszélgetek velük:) jól tudok velük szórakozni és jól érzem magam a társaságukban.

2022. márc. 17. 13:30
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát szexibb mintha hülye lenne.
2022. márc. 17. 13:30
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
A legszexibb. Imádom ahogyan a párom teljes átéléssel magyaráz bármiről. Az, hogy ennyire jól informált számos témában, nekem azt mutatja meg mennyire figyelemmel van a környezetére, kíváncsi, érdeklődő, mindent tudni akar és utána is jár annak, ami érdekli. Lelkesen beszél az őt érdeklő témáról, véleménye van, ötletei, érett, értelmes gondolatai, amikor megosztja ezeket velem kapok egy részt a világából, aminek imádok a része lenni. Befogad a világába és örül, hogy én is ott akarok lenni. Azon kívül eszméletlen ötletei és logikai érzéke van, az ő fejébe belelátni izgalmasabb és érdekesebb akármilyen más elfoglaltságnál. Hogyne lenne ez szexi?
2022. márc. 17. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!