Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak nektek ez probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek ez probléma lenne ?

Figyelt kérdés

Egy hete beszélek egy lánnyal 26 éves,tegnap elhívtam randira, jól alakult minden szép aranyos kedves olyan amit mindig is kerestem.

Egy gond van,hogy még az exével lakik, állítólag az apja add neki 4m Ft önerőt,és május végén jár le a próbaidő így tudd kérni 20m Ft hitelt, albérletbe azért nem megy,mert van egy beteg kutyája és,hogy ő próbált keresni,de nem talált,sok helyen nem is örültek a kutyának.Azt is mondta,hogy ez egy ideiglenes kényszerhelyzet és,hogy nem minden az anyagiak körül forog és ez nem lehet akadálya két ember ismerkedésének.

Szülőkhöz visszamenni nem akar 60km a táv, kisvárosból jött el ahol nincsenek normális körülmények.

Hát én elég gáznak érzem.

2022. márc. 15. 15:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20!

Tök jogos a csajtól, én is ezt tettem volna. Sajnos ezt te rontottad el kérdező...

2022. márc. 16. 17:16
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kis normális kommunikációval le lehetett volna tudni.

Azt mondod, hogy nagyra értékelted, az őszinteségét, és valóban a bizalom alapja a párkapcsolatban, ezt te is így látod, csak a bizalom fokozatosan épül ki, ahogy minden a kapcsolatban.

Esetleg ha úgy gondolod, még ostromolhatod egy kicsit, hátha mégis lesz belőle valami.

2022. márc. 16. 17:26
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is a kommunikáción csúszhatott félre valami. Viszont sok a ha a történetben, ha az apja ad önerőt, ha megkapja a hitelt, ha talál olyan lakást, ha ez ha az. Szóval sok itt a HA. A csaj valszeg még vagy fél évig az expasival fog lakni, mire minden rendeződik.

És még a szakítás is viszonlyag friss.

Nem mondom, hogy veszett fejsze nyele, de fura is nem tud várni a csaj az ismerkedéssel, ha valóban csak 1-2hónapról van szó.. De kétlem.

2022. márc. 16. 19:19
 24/24 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok még.

Egy éve szakítottunk az exemmel. 3 éve vettünk közösen egy házat. Gyűjtögetek, sok a fizetni valóm.

Nem olyan egyszerű összerakni a kaucióra valót, pláne ha azt akarom hogy maradjon bútorokra, meg tartalékba is.

Szerintem felnőtt emberek között ilyesmit meglehet beszélni. Nem gáz.

2022. márc. 16. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!