Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek ez probléma lenne ?
Egy hete beszélek egy lánnyal 26 éves,tegnap elhívtam randira, jól alakult minden szép aranyos kedves olyan amit mindig is kerestem.
Egy gond van,hogy még az exével lakik, állítólag az apja add neki 4m Ft önerőt,és május végén jár le a próbaidő így tudd kérni 20m Ft hitelt, albérletbe azért nem megy,mert van egy beteg kutyája és,hogy ő próbált keresni,de nem talált,sok helyen nem is örültek a kutyának.Azt is mondta,hogy ez egy ideiglenes kényszerhelyzet és,hogy nem minden az anyagiak körül forog és ez nem lehet akadálya két ember ismerkedésének.
Szülőkhöz visszamenni nem akar 60km a táv, kisvárosból jött el ahol nincsenek normális körülmények.
Hát én elég gáznak érzem.
Nem az a gond, hogy hazudott, hogy hol, kivel lakik, hanem az, hogy hol, kivel lakik, azaz hogy nem zárta le a múltat.
Persze, hogy megmondja, mert a hülye is tudja, hogy bukta lehet belőle.
Aztán így simán két vasat tarthat a tűzben, és még csak rajta se tudod kapni.
Akkor jöjjön egy személyes pozitív példa is ;)
Jómagam is hasonló helyzetbe voltam évekkel ezelőtt. Párommal lediplomaztunk és elkezdtünk dolgozni, ám nem sokkal később szakítottunk. Egyikünknek sem volt annyi pénze úgy hirtelen hogy elköltözzön, szóval maradtunk pár hónapig egy lakásban. Nem történt utána már semmi köztünk
Nincsenek együtt mint pár,és hirtelen elköltözni sem tudd
Amit a 12 ír, ő is ebben a helyzetbe került és május végéig rá van arra kényszerülve,hogy ott éljen
Most hogy fog kinézni a részemről ha megmondom a csajnak,hogy figyelj májusig nem beszélek veled amig nincs meg a lakásod... főleg úgy hogy engem most dobtak ki az albérletbol és egy kollégánál csővezek,én se akarok visszamenni a szüleikhez, ideiglenesen most egy havarnal vagyok.
Kicsit se úgy jön le,hogy egy anyagias férfi vagyok ... Itt vagyok 35 éves..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!