Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy magános pszichológusnak elmondod, hogy incel vagy és azt, ahogy vélekedsz a nőkről, emberekről, társadalomról, ha beszélsz a blackpill elméletről, akkor jelentheti ezt a hatóságoknak, elvihetnek intézményekbe?
21
Viccelsz? Az előnytelen férfi arc az nagyobb hátrány az életben mint egy amputált lábfej. Vannak prosztetikus műlábak amelyek még menők is lehetnek a csajozásban.
Én inkább születési rendellenességekre utaltam, de véleményem szerint több megértés övezi őket mint a simán csúnya férfiakat ezért még párt találni is könnyebb úgy mint csúnyaként.
22
Incel hiszti, de amikor rettegsz, hogy mikor fognak újra kiröhögni valahol feltűnően, mikor húznak el egy gúnyos mosolyt vagy dobálnak meg popcornnal vagy csapnak tarkón...az nem tudom mennyire hiszti kérdés. Ez háború. Minden egyes nap! A csúnyáknak van a legnehezebb sorsúk, azon belül is a férfiaknak.
24
Ja és idevág, hogy a testi fogyatékosoknak azért nem annyira nehéz mint a csúnyáknak, mert a velük szembeni goromba bánásmód társadalmi szinten is elítélt, ezért nem mernek belemenni ilyesmibe az emberek.
A csúnyákkal szembeni? Az egyenesen megkövetelt, lehet szabadon garázdálkodni velük szembe, minden frusztrációt és dühöt levezetni rajtuk, megalázni, kifigurázni, elbagatellizálni stb stb.
Ezért háború ez, és igazságot kell tenni!
26
Ezt miből gondolod?
28
A redpill az csupán PUA kamu. Egy csúnya PUA sem sikeres a nőknél, csak a helyesek. De ha helyes vagy akkor meg már nem is kellenek a PUA technikák.
"ami az emberekből, nőkből hiányzik"
És mi van a női pszichológusokkal? XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!