Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme férfi incelként feltűnően vonzó pszichológusnőhöz menni?
1
Igen, erre gondoltam.
4
Igazából tudom arra utalsz, hogy mégis hogy képzelem, hogy csúnya incelként egy csinos pszichológushoz szeretnék elmenni, ugyanis az alfa jóképű helyes csávokáéknak van fenntartva.
De ilyesmikre nem gondoltam, egész egyszerűen csak az árat néztem, távolságot, végzettséget és értékelést.
Persze találnék simán férfit is kicsivel távolabb kicsivel drágábban.
Szerintetek fennáll a veszélye annak, hogy ha esetleg olyant mondok a női nemről akkor letámad, elveszti a hidegvérét?
"Szerintetek fennáll a veszélye annak, hogy ha esetleg olyant mondok a női nemről akkor letámad, elveszti a hidegvérét?"
Szakember, nem valószínű, hogy elveszti a hidegvérét nőgyűlölő megnyilvánulásoktól.
"Igazából tudom arra utalsz, hogy mégis hogy képzelem, hogy csúnya incelként egy csinos pszichológushoz szeretnék elmenni, ugyanis az alfa jóképű helyes csávokáéknak van fenntartva."
Ez a te baromságod. Arra gondolunk, hogy ezen feszülnél, ha egy csinos nőt választanál pszichológusnak.
"
Igazából tudom arra utalsz, hogy mégis hogy képzelem, hogy csúnya incelként egy csinos pszichológushoz szeretnék elmenni, ugyanis az alfa jóképű helyes csávokáéknak van fenntartva.
De ilyesmikre nem gondoltam, egész egyszerűen csak az árat néztem, távolságot, végzettséget és értékelést."
Te beteg vagy? Úgylátszik igen, és valóban szükséged van pszichológusra :) Csak arra voltam kíváncsi, hogy direkt ilyent kerestél, vagy ő a könnyen elérhető és mintegy véletlen csinos.
6
Eleinte nem érdekelt. Amiket írt magáról, a szolgáltatásáról az keltette fel az érdeklődésem, aztán megbeszéltem vele egy rövid ingyenes telefon konzultációt de utána elgondolkodtam, hogy vajon teljesen meg tudnék nyílni vagy sem, félnék a reakciójától vagy sem, felerősítene régi traumákat vagy sem, veszekedésbe torkollik-e a dolog vagy sem (ugyanis remek érvelő vagyok aki még akkor is megveri a vitapartnerét ha tudja nincs igaza és a másiknak igen).
Szóval a kellemetlenségeket akartam elkerülni és lehet vannak bennem manipulatív viselkedésminták amit a túlélésem érdekében fejleszthettem ki és nem tudom ha jobb lenne egy férfival àtbeszélni ezeket. Attól tartok rossz tapasztalat lesz és a segítségkérést teljesen elmegy a kedvem.
Na így már értem, azt hittem, direkt hergelni akarod magad.
Nagyon fontos, hogy olyan pszichológust találj, akinek teljesen meg tudsz nyílni. Ugye ezzel az a baj, hogy hiába van elképzelésed, lehet élőben teljesen rossz érzéseket keltene benned, aki papíron amúgy tetszik. Remélem, elsőre megtalálod, aki jó, nekem is sikerült elsőre, pedig sok rossz sztorit hallok, hogy nem illett össze a pszichológus és a páciens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!