Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha első randi rosszul sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha első randi rosszul sikerült a lánnyal attól még van esély?

Figyelt kérdés

Nem értettem mi történik. Túl feszült és ideges voltam és ő is.

Pedig előtte már ismertük egymást és minden olyan laza volt. Talán a randi “formalizáltsága” rányomta a bélyegét az egészre?

2022. márc. 11. 13:45
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

28-29-re (Nem 27-es vagyok)

A lány nem tudja, mi viszont igen, hiszen itt hisztizel.

Ráírtál, hogy hogy vagy, ahelyett, hogy azt írtad volna bocsánat, szerintem rosszul sikerült, rossz napom volt, de szívesen megismételném, ehhez tudott volna megértően viszonyulni, amit hiányoltál. Most sem azért hívnád, hogy megtudd mi van, hanem hogy miért hívott randira (nyilván mert szimpatikus voltál). Mi ebben a logika?

Hány éves vagy, volt már randid, párkapcsolatod egyáltalán?

2022. márc. 12. 16:48
 32/43 A kérdező kommentje:

31

32 vagyok. Volt már párkapcsolatom igen.

Miért, arra nem lehet válaszolni, hogy hogy van? És utána esetleg beszélhetnénk a randiról? Muszáj egyből lelkiznem? Akkor meg az lesz a baj, hogy túl lelkizős, finom gyerek vagyok. Ismerlek titeket nőket, általában sehogy sem jó.

2022. márc. 12. 17:02
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak nem fog.
2022. márc. 12. 19:21
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon összezavart"

Ha akarsz tőle valamit, finoman, kedvesen írj neki. Vagy fel is hívhatnád. Vagy az már nem szokás? Élőben beszélni? Nem tudom, idős vagyok. De nekem az élő mindig jobban bejött.

2022. márc. 15. 12:06
 35/43 A kérdező kommentje:

34

Valamikor így volt igen, ma hamarabb eldől a dolog.

Én ráírtam, hogy hogy van. Azelőtt nőnapom köszöntöttem, arra se válaszolt. Részemről mindent megtettem, nyugodt a lelkem.

Ha azért leír valaki mert esetleg feszült vagy randin akkor nyilván nem azt a személyt keresem.

2022. márc. 15. 14:53
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem ír le, csak tudod a nők nem így működnek. Sajnos az első randin kell rá hatást gyakorolni, ki tudja hány emberrel randizik még rajtad kívül. Van, aki nem ad csak 1 esélyt.
2022. márc. 15. 20:50
 37/43 A kérdező kommentje:

36

Igen, a nők így működnek. Én is ezt írtam pontosan. Hogy elcseszhettül működnek

2022. márc. 15. 22:55
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Szóval az a baj, hogy volt egy randid, nem sikerült és akkor a nők ilyenek, elcseszettül működnek. Ennél cifrább dolgok is vannak, de ez mind azért van, mert éppen azt a nőt nem érdekled, őt sem érdekelted, nem volt semmi összhang köztetek, ezért érzed a randid rossznak, ezért alakult így. Egy nőt ha érdekled, akkor nem lesz rossz a randi, akármennyire is bénázol.
2022. márc. 16. 06:09
 39/43 A kérdező kommentje:

38

Rengeteg ilyen félre sikerült randim volt. Tehát a nők többsége ilyen. Nem igazán érdekli a doboz tartalma csak az, hogy mennyire csillog az a doboz.

2022. márc. 16. 08:43
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de most jelen helyzetben azt írtad, hogy elrontottad ezt a randit, magadat okolod. Erre én meg azt mondom, hogy nem csak ezen múlik, hanem, hogy a nőnek bejössz-e, mert ha tetszel neki, akkor nincs rossz randi. Nekem is volt sok, sajnos nehéz megtalálni azt, akit valóban érdekelsz és nem az elvárásaik fognak számítani.
2022. márc. 16. 09:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!