Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint akar tőlem valami komolyabbat?
Kb. 4 éve ismerem a srácot volt idő mikor beszélgettünk aztán megint nem és így tovább...ám most újra elkezdtünk beszélgetni és már másfél hete mindennap felhív órákat telefonálunk egy nap és sms-ezünk olykor! Előző héten nem taliztunk mert edzése volt a hétvégére pedig osztálykirándulásra ment!De mondta hogy fogunk találkozni meg becézget meg bókolgat:)
Szerintetek tényleg érdeklem vagy csak unalomból hívkál fel?
te érdekled őt.
most magadba nézel
és rájössz, hogy igazából te keresed az ő társaságát
ezután elmész psziomokushoz, ahol elmondják, hogy harmadfoku rákban szenvedsz , ezt megtudja a srác ezért repülőszál, hogy messzelegyen tőled, utánna kiderül, hogy mégse vagy rákos, ezután hallod a tévében, hogy lezuhant a srác repülője és öngyilkos leszel és ezután kapsz (kapnál) egy telefont, amiben a srác: "szia, nem haltam meg, pont lekéstem a repülőt, ha vagy gyere fel msn-re, oktanksbye".
szomorú történet tesó :(
megint én:)
am ennyiből nem lehet megállapítani, h tetszel-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!