Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szólítsam le ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szólítsam le ebben az esetben? Nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vendéglátásban dolgozom, már sokszor jött egy korombeli lány a barátnőivel, egyre kedvesebb velem, de mindig sokan jönnek, így nem tudom mégis hogyan mondjam el neki, hogy tetszik nekem? Nincs facebookja, nem tudok írni neki, mondjuk nem is akarnék, valahogy máshogy szeretnék nyitni. Ba..nám már nagyon. 27F

2022. márc. 6. 18:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
Toketlen majom.. Dehogy bsznad te.. Aki tid bszni, az le is tudja szólítani a nőt. Te még erre se vagy képes, kisfiú vagy még nagyon..
2022. márc. 6. 22:34
 12/19 anonim ***** válasza:
37%

Hehehe, nos ez az az eset amikor pártatlannak kell maradnom mert ez tényleg elég mellbeütő volt a kérdezőtől, hogy így fogalmazott.

Bár neki is igaza van, hogy az emberek 90 százaléka erre gondol ha valaki után vágyakozik.

S kicsit állati ösztön de normális. Csak nem így kell felvezetni.

De azért az is röhej hogy egyből megjelenik az a pár bunkó is a túloldalon, akik persze az ismeretlenség megnyugtató homályából majd jól leszólja szegény fickót, hogy töketlen, b szni sem tud, kisfiú, stb.

S aztán jolesően dőlnek hátra a fotelben hogy na ennek is jól megmondtam, és kárörvendően vigyorognak, hogy ezekkel a beszólásokkal jól felmérgelték. Helyre tették.

Egyik oldalnak sincs teljesen igaza, s mindkét oldalnak igaza van.

Ez egy ilyen világ.

Érdekes.

2022. márc. 7. 08:17
 13/19 anonim ***** válasza:

8-as arra ott van a szexpartner kereső. De random lányokat letámadni azzal, hogy b@nád, miközben a pina coladat szolgálod fel neki, bocsi de mit keresel a vendéglátásba, ha nincs egy alapvető íratlan etikett természetes tulajdonságod, hogy a vendég, nem vendégmunkás. Khm.

Remélem én is, hogy a lányka majd jól kioszt.

2022. márc. 7. 09:51
 14/19 anonim ***** válasza:
12-es azért nem mindegy hogy vonzódik hozzá, vagy b@szná. Több mindent elárul önmagáról. Bocsi, de aki ezt írja, hogy b@szná, azokkal vannak problémák. Pl. a másik iránti tisztelet hiánya. Ha b@szhatnékod van, vegyél szexboltban szexbábut.
2022. márc. 7. 09:53
 15/19 anonim ***** válasza:
12-es amugy kamu kérdés. De mindegy is. :) Nyugodtan írd a hegyi beszédet nekünk.
2022. márc. 7. 09:55
 16/19 A kérdező kommentje:
15#: baxnám már nagyon:=)))
2022. márc. 7. 12:33
 17/19 anonim ***** válasza:
16-os Van egy társad aki mindig veled van úgy hívják Marok Marcsi, háremed is van belőle ketten is vannak. Javaslom inkább vele ismerkedj, és hagyd békén a lányt!
2022. márc. 7. 16:09
 18/19 anonim ***** válasza:
* Háremed is van, mivel ikrek! Marok Marcsi és Marok Mara. Tehát két hű társad is van! Javaslom inkább velük ismerkedj és hagyd békén a lányt!
2022. márc. 7. 16:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Randiguruban volt ez a szöveg…
2022. márc. 10. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!