Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsam le ebben az esetben? Nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vendéglátásban dolgozom, már sokszor jött egy korombeli lány a barátnőivel, egyre kedvesebb velem, de mindig sokan jönnek, így nem tudom mégis hogyan mondjam el neki, hogy tetszik nekem? Nincs facebookja, nem tudok írni neki, mondjuk nem is akarnék, valahogy máshogy szeretnék nyitni. Ba..nám már nagyon. 27F2022. márc. 6. 18:24
1/19 anonim válasza:
Na hát az utolsó mondatod miatt remélem soha nem jön össze... Paraszt
2/19 A kérdező kommentje:
Aztán miért? Mert leírtam egy olyan dolgot, amit szeretnék? Ilyen álszent világban élünk?
2022. márc. 6. 18:29
3/19 anonim válasza:
Toketlen vagy, leszolitani nem tudod hogy kell, de bnad xD
4/19 anonim válasza:
Szurkolok ennek a lánynak, hogy megmeneküljön tőled, kérdező.
5/19 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2022. márc. 6. 18:55
7/19 anonim válasza:
B+, hát megall az eszem komolyan. Ahogy olvasom tiszta normálisnak tűnsz, már ki is gondolom milyen ötletet örök majd, erre paff, az utolsó mondatoddal nullázol mindent, finoman fogalmazva. Ezek után inkább csak a lányért imádkozok, hogy lásson át rajtad.
8/19 A kérdező kommentje:
hát igen, basszus milyen durva már, tetszik egy lány és lefeküdnék vele, azt a mindenit, ilyen létezik?? Szerintem soha senkinek nem jutott még eszébe ilyen:S
2022. márc. 6. 19:56
9/19 anonim válasza:
Menj oda,mikor ott vannak a barátnői,és mondd meg neki,hogy bnád.
10/19 A kérdező kommentje:
rendben.
2022. márc. 6. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!