Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam le ezt a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le ezt a lányt?

Figyelt kérdés
Ahol dolgozom iroda, attól kb. 20 méterre lakik egy lakásban egy gyönyörű lány. Mindig ott sétáltatja a parkban a kutyáját, amikor szembe jön velem, rám-rám tekint, majd feszülten kapkodja a fejét. Irtó cuki. Az az igazság, hogy nem tudom hány éves, 16 körülire saccolnám, de nehéz belőni. Én 22 vagyok. Tudom gáz kicsit, mert mi van ha még fiatalabb... Nehéz pontosan meghatározni. Gyönyörű arca van, igazi babaaarc, hosszú sötét göndör haja, és isteni a teste. Mindig úgy feszül a farmer a fenekén, direkt ki is emeli... Ebből gondolom, hogy azért már nem olyan fiatal, viszont az, hogy zavarba jön, amikor nézem, az meg arra utal, hogy nem nagyon van még 18. Inkább pár évvel alatta. Na most rólam tudni kell amúgy, hogy full kisfiús vagyok én is, a személyimet is kérik mindig, szóval nem lenne olyan gáz mellettem egy 16 év körüli csaj. Nem tudom hogyan kéne leszólatanom. Nem vagyok benne biztos, hogy bejövök neki. Nem tudom azért sütögeti mindig ilyen hirtelen le a fejét, mert zavarba hozom és tetszem neki, vagy szimplán nem érdeklődik felőlem, és ezért néz el mindig ilyen feszülten. Ilyen lakásokba hogyan tudnék neki üzenni valamit? Elég romantikus típus vagyok, szívesen küldenék neki egy szál virágot, és egy üzenetet, hogy egy titkos hódolója küldi a göndör hajú kutyás lánynak, de nem tudom hogyan juttathatom el neki, mert nem tudom melyik részen lakik a lakáson belül. Vagy hagyjam ezt, és random szólítsam le? Félek, hogy megijedne... Persze tudom, hogy a kutya nem rossz ürügy a leszólításra. Vagy a másik, hogy ráköszönjek esetleg, hátha visszaköszön? Elvégre látom heti több alkalommal...
2022. febr. 28. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Uhhh, a lakására ne küldj semmit, ijesztő.Én a helyedben simán ráköszönnék.Mondanám neki, hogy olyan sokat látom errefelé, hogy már szinte ismerősök vagyunk.:)

Ha vevő a beszélgetésre, akkor mondanám, hogy én itt dolgozom a környékben, megkérdezném ő itt lakik-e, aztán a kutyáról, bármiről lehetne dumálni.

2022. febr. 28. 22:45
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha csak elsuhan mellettem, akkor a köszönésen kívül nehéz szóba elegyedni .
2022. febr. 28. 22:55
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Tul sokat irtal a semmirol, segitek: Egy "szia" csodakra kepes.
2022. febr. 28. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
2 Én meg tudnám oldani.Köszönj messzebbről, elkezded a mondókádat aminek pont akkora lesz vége, mire egymás mellé értek.Ne legyél ilyen kis tutyimutyi, próbálkozz.
2022. febr. 28. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, hogy cuki a kutyaja, szeretned megsimogatni. Ezt a legtobbszor nem utasitjak el. Aztan mehet a duma, hogy milyen fajta, hany eves stb
2022. márc. 1. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Amikor szembe jön, köszönj és beszélgessetek, amit az első ír jó. Mindent csinálj személyesen, fbra felvenni, ajándékot küldeni sunyi dolog, főleg úgy, hogy nem mered megszólítani.
2022. márc. 3. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!