Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszenek a cigánylányok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 19:18
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
nem mert nincs középút vagy nagyon büdösek és rondák vagy olyan k*rvásan néznek ki hogy egy hivatásos elmehet a francba hozzájuk képest
2010. dec. 21. 18:10
 32/48 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik egy, beszéltem is vele már de a bnői miatt össze nem jönnék vele. Bnői tipikus tuskó paraszt óbégatós cigányok - amilyen a legtöbb. Gondolom a család sem jobb...
2010. dec. 21. 18:34
 33/48 anonim ***** válasza:
61%
Én csak annyit tennék hozzá ehhez az egészhez, hogy a főiskolán az egyik tanárom cigány származású. Doktori képesítése van és nagyon intelligens, rendes ember.
2010. dec. 21. 19:01
 34/48 anonim ***** válasza:
59%
Nem, nem SOHA! A jó cigány a hotl cigány
2010. dec. 21. 19:03
 35/48 anonim ***** válasza:
nem.
2010. dec. 21. 19:44
 36/48 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott,hogy azért már kezd kisebbségben lenni a magyarság (MAGYARORSZÁGON!!!) Azért ez már túlzás. Amúgy nekem nem jönnek be. nagyon nem
2010. dec. 21. 20:43
 37/48 anonim válasza:

Olvasom a kommenteket, és hát eléggé elszomorít ez a sok begyöpösödött látásmódú megnyilvánulás!

Kedves kérdező,amennyiben roma lány vagy és esetleg tetszik egy nem roma fiú, és ezért kérdezed, akkor annyit mondanék, hogy legyél természetes, kedves. Ismerek nagyon szép roma lányokat, akik iskolázottak, okosak, sőt van egy tanár ismerősöm is. Igen, ha tanulnak, határozottak, eltökéltek és normális családi körülmények állnak a háttérben, ők is ugyan olyan értékes emberek, mint bármelyik más magyar ember. Nem romák között is van tapló, redvás, buta...

Amennyiben nem roma fiú vagy és tetszik egy roma lány, akkor azt tudom javasolni, hogy hajrá, biztos megvan az oka,amiért tetszik.

A "kedves" kommentelőkhöz pedig: magyar ember az aki magyar állampolgárnak született, magyar nyelvet beszél és tisztelettel feláll a magyar himnusz alatt. Nemtől, bőrszínttől függetlenül! Így a romák is magyarok,éppen úgy,mint a svábok, csak őket etnikai kisebbségnek hívjuk, míg a svábok nemzeti kisebbségek.

A rasszista szín magyarnak vallom magam kommentelőknek üzenem: a színmagyar vért az 1200as években elvitte a tatár, mint a magyar nemzet 2/3-át...töri!!!

2010. dec. 21. 22:09
 38/48 anonim ***** válasza:
Nekem speciel a szép lányok tetszenek, származástól teljesen függetlenül. A szépséget nem a család határozza meg, hanem az ápoltság és a viselkedés. Ha ez a 2 nincs meg lehet akármilyen fajú, nem kell.
2010. dec. 21. 22:33
 39/48 anonim ***** válasza:
Persze. Miért ne? Csak hamar kihullik a foguk. Van aki azt szereti. A szépség belülről fakad srácok:D És írtam indoklást is, ti nem.
2010. dec. 21. 22:37
 40/48 anonim ***** válasza:
Nagyon sok szép cigánylány van, de harmincéves korukra úgy néznek ki, mint az öregasszonyok.
2010. dec. 22. 00:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!