Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszenek a cigánylányok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 19:18
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Láttam egyszer egy cigány-félét, de kék szeme volt. Lehet, hogy inkább közel-keleti származású volt, de nagyon gyönyörű volt. Szép cigányt viszont még nem nagyon láttam. Emellett szimplán irtanám a fajtáját, semmi személyes dolog, csak egyszerűen nem e világra való ez a faj. Az elmúlt 400 év alatt bőven bizonyították ezt.
2010. szept. 12. 20:08
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
Fél cigányból(csak 50%ban az) már láttam szépet, de a teljesen cigány csajoknak szinte kivétel nélkül megvan az a tipikus cigány feje:D De biztos van köztük is szép, de nem kezdenék velük már csak a családjuk miatt se, max ha mittomén fehér szülők által örökbefogadott meg ilyen kivételes esetek ahol nem áll ott mögöttük a család:D
2010. szept. 12. 21:18
 23/48 anonim ***** válasza:
78%
Többnyire nem, van, akin látszik, hogy lehetne szép, de mosdatlan, gombás, tág sunákat nem kúrok...
2010. szept. 12. 21:51
 24/48 anonim ***** válasza:
86%
cigány dugjon a saját féreg fajtájával, fehér meg ne keveredjen velük mert csak a korcsok születnek az rosszabb a tisztavérű cigánynál is
2010. szept. 12. 23:10
 25/48 anonim válasza:
23%

ÁRVA CIGÁNY LÁNYT VETTEM EL 30 ÉVE. GYÖNYÖRŰ VOLT,NEM BUTA,SZÉP MAGYAR BESZÉD , TISZTASÁGMÁNIÁS.A FÉL VÁROS ODA VOLT ÉRTE.ÉN EGY SZŐKE SVÁB SZÁRMAZÁSÚ "SRÁC" VAGYOK. OLYAN 3 SRÁCOM VAN TŐLE 26 ÉS 21 ÉV KÖZÖTTIEK,HOGY A LÁNYOK SZÉTSZEDIK ŐKET. A FIATALABBAT TÖBBSZÖR ÖSSZEKEVERIK RONALDÓVAL,MERT KIKÖPÖTT HASONMÁSA.

TEHÁT NEM AZT MONDOM,HOGY VANNAK KIVÉTELEK,HANEM AZT,HOGY MI A FRANCÉRT VAGYTOK ELŐÍTÉLETEKKEL MÁSOK IRÁNT? MI LENNE VELETEK AMERIKÁBAN,AKIK ENNYIRE TELE VAGYTOK ELŐÍTÉLETEKKEL. AZ EMBER BELSŐ ÉRTÉKÉT KELL NÉZNI:::::A TÖBBI ÍZLÉS DOLGA. MI LENNE,HA MINDENKI EGYFORMA LENNE?

NEM ÍTÉLEM EL ŐKET "CSAK" A SZÁRMAZÁSUK MIATT! ELŐBB MEGISMERNI-AZTÁN ÍTÉLKEZNI. ŐK EGY NÉPCSOPORT,AKIKNEK VANNAK,HA HISZITEK,HA NEM CSODÁLATOS SZOKÁSAIK,KULTÚRÁJUK IS. S VAN KÖZÖTTÜK OLYAN IS,HOGY SOK "MAGYAR" BÜSZKE LEHETNE MAGÁRA,HA OLYAN EMBER LENNE.

2010. szept. 13. 11:28
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

van 3 ronaldód?:DD

dejo neked:D

2010. szept. 13. 14:07
 27/48 anonim ***** válasza:
hát ha tényleg szép és elég rendes,nem olyan kéregetős és lopós fajta,akkor bejön,de csak azért ,mert a barna és fekete hajúak nagyon tetszenek...
2010. szept. 13. 14:23
 28/48 anonim ***** válasza:
0%

MINDENKINEK FIGYELMÉBEN AJÁNLOM:

ENNYI NEM KELL SZÁJKARATÉZNI

------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=KukUR_dU5xs

------------------------------------------

2010. szept. 13. 19:04
 29/48 anonim ***** válasza:
Nem, mert cigányok
2010. okt. 24. 10:41
 30/48 anonim válasza:

jaja dicsak én nem fugázmán az ezlájokat -e

amúgy nem

2010. dec. 19. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!