Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 8honapja ismertem meg internet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8honapja ismertem meg interneten,egyszer találkoztunk baj,ha többet akarok tőle?

Figyelt kérdés
Ez elsőre is levagos volt,hogy vonzodom hozzá,és O is hozzám.Egyszeruen nem bírok nem arra gondolni hogy szívem szerint megcsokolnam,és lefekudnek vele,de ezzel úgy erzem mindent elrontanek,és nem szeretnék kapcsolatot sem.Elvagyok vele,kedvelem,de sokkal jobban vagyok rá.Nem akarom hogy elrontsam ezzel az egészet.Mit tegyek?
2022. márc. 5. 15:09
 1/1 harebell ***** válasza:
Döntsd el, mit szeretnél. Ha laza kapcsolatot vagy szexkapcsolatot vagy alkalmit akkor azt, csak tudd, aztán beszéld meg vele. Ha ugyanazt akarjátok, hajrá, nincs mit elrontani, ha eleve nem is akarsz kapcsolatot vele.
2022. márc. 5. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!