Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha most csak barátságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most csak barátságot akarok, később még lehet belőle más?

Figyelt kérdés
Korábban már látásból ismertük egymást, online kezdtünk el beszélgetni és nagyon jól alakult. Még a találkozónk előtt azt mondta, mindenképpen szeretne valamilyen kapcsolatot, akár barátit, vagy többet. A személyes találkozás után én úgy érzem, jelenleg csak barátságot tudok vele elképzelni, de nem kizárt, hogy ez később még változhat. Hogyan érdemes ezt jeleznem?
2021. nov. 4. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul felteszed a polcra aztán ha a mostani kúrópajtit nem sikerül befűzni akk előveszed 😆
2021. nov. 4. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Így: "Én csak barátságot tudok kettőnk között elképzelni.". A jövővel kapcsolatos feltételezéseid csak rád tartoznak, az ő szemszögéből nézve csak az számít, hogy most mi van.
2021. nov. 4. 18:03
 3/8 A kérdező kommentje:
1: Nincs más képben.
2021. nov. 4. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már. Ebből semmi nem lesz.
2021. nov. 4. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne kínozd feleslegesen! Nekem is volt több olyan női "barátom" akivel napi szinten órákat beszélgettünk, csavarogtunk stb, áradoztak, hogy milyen jó, hogy vagyok nekik, aztán mikor megjött a várva vár pasi, akkor egyik napról a másikra kivágtak az életükből, és hiába mondod, hogy te nem ilyen vagy, hidd el így lesz!

Ha nincs szex, testi vonzalom akkor engedd el.

2021. nov. 4. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden tàrskereső àlma , egy szépen megfogalmazott baràtzónàs felkèrès😁
2021. nov. 4. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
Nővel nem barátkozunk
2021. nov. 4. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Lehet még belőle más, ha addig is igazi barátja leszel, nem olyan nő, mint akiket fentebb emlegettek.

Illetve ne várd később, hogy majd ő kezdeményez, ha a barátságból többet akarsz, azt már neked kell majd jelezned, a srác nem fogja, ez 99%.

2021. nov. 5. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!