Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szeretik a nők ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a nők ha udvarolnak nekik ?

Figyelt kérdés

Pl engem tokre idegesít ,és nekem

Nincsen szuksegem erre hogy folyton megerősítsenek hogy milyen “szép “ és “csinos “vagyok .Amúgy is ezek csak a külső felszínes dolgok . A ferfiaknak miért nem kell ilyen megerősítés vagy mi?

#nők #Bokolas
2022. márc. 4. 01:07
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Mert ez a természetes, a normális.

Az ember a külsejével és a belső értékeivel együtt, összességében az, aki.

Nem lehet különválasztani.

A személyiséged = az egész lényed tetőtől talpig, kívül-belül.

De! A férfiaknak is kell a megerősítés, a visszajelzés.

Te nagyon megkeseredett ember vagy. Tele gátlásokkal, korlátokkal, sérelmekkel, hiányérzetekkel.

2022. márc. 4. 01:16
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Sose udvarolok, sose teszek megjegyzéseket csak ha már van mire, ami valódi érték nem csak veleszületett vagy magára kent dolog
2022. márc. 4. 01:18
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 most hogy jutottál el oda hogy én megkeseredett vagyok csak azért mert én máshogy gondolkozom ? miért kell rögtön így elkönyvelni hogy akkor én biztos ilyen ember vagyok mint amiket írtál ?
2022. márc. 4. 01:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nem láttam olyat, hogy egy nő nem örült volna neki ha bókolnak. Kérdés, hogy milyen bókokat szeret, de ezt is ki lehet találni. Szerintem te az eszedre vagy büszke, így ha azt megjegyzik, akkor annak örülsz. Ez okos dolog.
2022. márc. 4. 01:41
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 mondjuk ez igaz ,attól függ milyen bok . Ha pl azt dicsérik hogy milyen szorgalmas vagyok ,aranyos, kreatív akkor az valóban felemel. Meg az sem mindegy ,kitől van ,mert hogy ha egy olyan mondana nekem akar ilyeneket is akiről tudom h másik 100nak is mondja ,attól semmi sem esne jól .
2022. márc. 4. 01:46
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

Gondolom mert megélik a szexualitásuknak is, és izgatólag hathat, bizonyos férfiaktól.

Leginkább libidófüggő, vannak nők, akik még egy utolsó csövestől is képesek elpirulni, mert olyat mondott.

És van a másik véglet, mint pl a kérdező.

2022. márc. 4. 06:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon kedvesen válaszolgatsz kérdező, ez ritka itt.
2022. márc. 4. 07:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert hizlalja az egójukat. Persze ezeknél a nőknél sem lehet semmit elérni udvarlással.
2022. márc. 4. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!