Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire taszít titeket ha?
egy fiúnak pattanásos az arca?
Vagy esetleg mennyire befolyásolja az esélyeit vagy a véleményeteket az adott személyről/esetleg első látásra/? Kort is írjatok ha lehet :)
köszönöm /18F/
Nem zavar engem egyáltalán :D
Ha téged igen,akk vannak éppen ilyen dolgokra kifejlesztve kozmetikumok...
Nekem is van egy osztálytársam aki tök ragyás és mégis minden csaj utánna bolondul és ráadásul még fogszabályzós is.
pár darab nem érdekel ,de ha teli az arca és látszik rajta hogy nem kezeli ápolja akkor elásta magát.
19/L
Köszönöm szépen a válaszokat.
Én takarítom rendesen, mosom kenem cuccokal, tisztitom, viszont van 1-2 sebhely is meg hát ugye a pattanások nagyon elrontják az önbizalmam, eltudnám mulasztani de csak ilyen steroidos kúrával amit inkább kihagyok , remélem idővel elmúlik
én régebben nagyon az voltam, már kevésbé, de még mindig van általában 1-1 nagyobb, több kisebb, meg piros foltok kinyomás miatt+sebhelyek.
De nagyon jó pasi vagyok, mert eleve más tekintetben jól nézek ki+ van önbizalmam.
20:00 jó neked.
nekem nagyon elveszi az önbizalmam a pattanások, azon kivűl velem is minden rendben de ez nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!