Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok fiúnak miért nincs bátorsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiúnak miért nincs bátorsága ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ha kimutatom hogy tetszik még sokszor olyankor sem mernek elkezdeni beszélgetni, elhívni talákozni.

Ennyire félnek az ilyen fiúk attól hogy csalódni fognak?

2022. márc. 2. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert az esetek többségében kiderül, hogy a nőnek épp van párja. Vagy a nő taktikázhat: ha nem teszik neki a pali, akkor is mondhatja, hogy:

"Van párom."

2022. márc. 2. 22:30
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
#11 jelez h kezdeményezzen a faszi aztán benyögi h ja mégis inkább van párom? na ezért nem mozdulnak már meg a férfiak
2022. márc. 2. 22:49
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

Tele van az ilyen fiúkkal a "Felnőtt párkapcsolatok" kategória.

Válogass. Mindegyikük előadja, hogy miért nem mernek kapcsolatot kezdeményezni. Szemezgessél.

2022. márc. 3. 00:02
 14/19 anonim ***** válasza:

12: Ez rendkívül alacsony libidóra vall, amit ennyivel le lehet hűteni.

Ez a kérdés, hogy miért van ez.

A viszonyok ugyanilyenek voltak 50 éve is, de akkor valamiért bombával se lehetett lelőni a férfiakat.

2022. márc. 3. 00:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, főleg tapasztalatlanoknál.
2022. márc. 3. 00:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Vagy nem akarnak többet
2022. márc. 3. 00:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Én pl azért mert ronda vagyok sose volt senkim pedig többször kezdeményeztek nálam még a középsuliban de már senki és nem is lesz senki és szerintem így járok a legjobban.

25/F

2022. márc. 3. 01:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem azért mert az asszony tarkón bäsz ha megtudja
2022. márc. 3. 12:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Ronda vagyok, és introvertált is, így meg nem vagyok túl vonzó a nők számára, ezért alacsony az önbizalmam.

+ Félek, hogy foglalt a lány, vagy ami még rosszabb, azt mondja, hogy foglalt, de látszik, hogy hazudik, csak nem mer egy egyszerű nemet mondani.

+ A legutóbbi ismerkedésem számomra nagyon fájdalmasan ért véget, még nem tettem túl magam a dolgon, és azóta nehéz megbíznom egy nőben. (A sztori nagy vonalakban az, hogy minden hibám ellenére sikeres volt az ismerkedés, a lányt is egyértelműen érdekeltem, rengeteget érdeklődött rólam, randiztunk is, szuper volt, utána ő is azt mondta, hogy jól érezte magát velem. Aztán mikor a második randi került szóba, egész egyszerűen ghostingolt...)

2022. márc. 3. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!