Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz ha valaki társkeresőn ismerkedik?
Béla mondta làtta a volt barinőm ezért anonim kép nélkül regiztem..persze bélát nem talàltam..nanà ő is anonim van fenn..
Amugy szerintem egy nő képpel jobban talàlna mert akkor akik ràirnak vàlogathatna melyikkel érdemes belevágni..
De igy kép -bemutatkozàs nélkül is kaptam a sablon szövegeket "nagyon testszik a bemutatkozàsod vagy szimpatikus vagy kép alapjàn jobban megismernékek :D "
De soha többet.. mind csak szexkapcsolatot akar .. vagy amig épp nem talàl màst.. az egyik igaz otthon bemutatott aztàn én is de nem alakult ki köztünk szerelem és igy hiba lett volna huzni a màsik idejét..
Nagyon vicces vagy :)
Most jöttél a Föld nevű Bolygóra?
Gyakorta hiszik azt hogy orulhetek hogy szoba állnak velem mintha amiatt lennék tossz nő mert felregiztem.
Lekezelőek.
Aztán meg lesnek hogy jé barátom van bocsi.
Önmagában nem gáz, de férfiként ha nem nézel ki tökéletesen, akkor semmi értelme nincs; nőből meg csak azok vannak fent, akik elmebetegek vagy irreális igényeket támasztanak, mert a többiek simán találnak párt a való életben.
#6 Ha van barátod, miért vagy fent társkeresőn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!