Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nagyon gáz ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz ha valaki társkeresőn ismerkedik?

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 06:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Nem,csak nem túl hatékony
2022. márc. 2. 06:56
 2/22 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. márc. 2. 07:03
 3/22 anonim ***** válasza:
32%

Béla mondta làtta a volt barinőm ezért anonim kép nélkül regiztem..persze bélát nem talàltam..nanà ő is anonim van fenn..

Amugy szerintem egy nő képpel jobban talàlna mert akkor akik ràirnak vàlogathatna melyikkel érdemes belevágni..

De igy kép -bemutatkozàs nélkül is kaptam a sablon szövegeket "nagyon testszik a bemutatkozàsod vagy szimpatikus vagy kép alapjàn jobban megismernékek :D "

De soha többet.. mind csak szexkapcsolatot akar .. vagy amig épp nem talàl màst.. az egyik igaz otthon bemutatott aztàn én is de nem alakult ki köztünk szerelem és igy hiba lett volna huzni a màsik idejét..

2022. márc. 2. 07:05
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vicces vagy :)

Most jöttél a Föld nevű Bolygóra?

2022. márc. 2. 07:15
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem, csak nem sok eredménye van.
2022. márc. 2. 07:21
 6/22 anonim ***** válasza:
23%

Gyakorta hiszik azt hogy orulhetek hogy szoba állnak velem mintha amiatt lennék tossz nő mert felregiztem.

Lekezelőek.

Aztán meg lesnek hogy jé barátom van bocsi.

2022. márc. 2. 07:52
 7/22 anonim ***** válasza:
*rossz
2022. márc. 2. 07:52
 8/22 anonim ***** válasza:
26%

Önmagában nem gáz, de férfiként ha nem nézel ki tökéletesen, akkor semmi értelme nincs; nőből meg csak azok vannak fent, akik elmebetegek vagy irreális igényeket támasztanak, mert a többiek simán találnak párt a való életben.

#6 Ha van barátod, miért vagy fent társkeresőn?

2022. márc. 2. 07:55
 9/22 anonim ***** válasza:
5%
Igen az, egyrészt ha van annyi elbaszni való ideje amit egy társkereső igényel, eleve sokat elmond mennyi fontos dolga van egy nap, másrészt semmi értelme, egyszerűen értelmes ember nem megy már ilyen oldalra.
2022. márc. 2. 07:58
 10/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem, szerintem érdemes minél több lehetőséget nyitva tartani, így maximalizálod esélyeid. Ugyanakkor kizárólag társkeresőn ismerkedni öngyilkosság, rengeteg elutasításban lesz részed és rossz hatással van az önbizalomra. Szerintem érdemes B opcióként tekinteni rá, így nincs görcsölés.
2022. márc. 2. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!