Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Friss kapcsolat esetén nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolat esetén nem korai összeköltözésről beszélni?

Figyelt kérdés
Nem rég megismertem egy nőt. Nem lakunk egymástól messze. Találkoztunk párszor, össze is jöttünk. Viszont ahogy látom házasságot, gyereket, meg összeköltözést akar. Nyilván ez érthető és ezzel nincs is semmi gond, nekem is ez a célom. Viszont számomra kicsit ijesztő ez a gyors költözési téma, hisz alig ismerjük egymást. Nyáron gondolta az összepakolást, hogy őszinte legyek szerintem ez nem így működik. Ész nélkül egy ismeretlennel én nem akarok összeköltözni. Korban súroljuk a 30at, de nem akarok fejest ugrani egy közös életbe olyan személlyel akiről alig tudok valamit. Túlreagálnám? Szerintem 3-4 hónap múlva nagyon korai lenne.
2022. febr. 27. 08:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Korban súroljuk a 30at"

A csajnak "ketyeg a biológiai órája" azért siettetné a dolgokat. Főleg ha esetleg a barátnőit már eljegyezték vagy házasok, akkor szokták egyesek siettetni az aktuális partnerüket. Te meg férfiként érthető hogy ráérsz. Ne menj bele semmi olyanba, amiről nem érzed azt, hogy tényleg te is akarod.

2022. febr. 27. 09:40
 12/17 anonim ***** válasza:
46%

2es vagyok

Azt nem mondtad, hogy két hét után és pár találkozás.

Volt ilyenem, menekülj. Kapcsolat függő, nem te vagy a fontos csak hogy legyen valaki

2022. febr. 27. 09:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi hónapok óta ismertük egymást, mire átfordult a dolog valami másba. Utána rengeteget beszélhettünk két héten át, mire találkoztunk. Nagyon egymásba bolondultunk, össze is jöttünk. Aztán egy hónap után össze is költöztünk. Ennek több éve, azóta se bántam meg.

Voltak gondjaink, de ezeken közösen mentünk át, a legrosszabb időkben is kitartottunk egymás mellett.

Ez még jobban összecsiszolt minket.

Persze ha nem így éreztek egymás iránt, akkor nem kell sietni, erőltetni. Csak leírtam, hogy nálam, hogy alakult.

2022. febr. 27. 10:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

De, gyors, főleg, ha nem érzed okésnak. Nagyon szépen hangzik, hogy egyesek hamar összeköltöznek és sokáig együtt vannak, de ez a ritkább sztori. Azt kevésbé reklámozzák, hogy a többség inkább szétmegy. Pár hónap sem elég, hogy valakit igazán megismerjen az ember és sokan meg is játsszák magukat az ismerkedés/kapcsolat elején.

Nekem is volt egy barátnőm, akivel elég hamar összeköltöztünk. Felosztottuk a házimunkát. Ebből az lett, hogy én csináltam a részem, ő meg egyre ritkábban a sajátját. Sorolhatnék még több dolgot, ami teljesen más volt, mint amit előadott. Ha várok pár hónapot összeköltözéssel, ezek kibuknak. Szakítottam végül.

2022. febr. 27. 10:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Nyilván az is más hogy valaki korábbról ismeri a párját. Neten ismertem meg, korábban nem is tudtam hogy létezik. El is határoztam hogy felhagyok az ilyen netes társkeresőkkel, csak kellemetlen mikor szüleim azt mondják kifutok az időből. Azt érzem mindegy kivel csak legyek valakivel alapon megy ez az egész, mert nekem már 30.at betöltve késő lesz. Elvárások vannak csak. Természetesen nem írom le a lányt, meg akarom ismerni, csak sok mikor a képembe tolnak olyan dolgokat aminek nincs itt az ideje.
2022. febr. 27. 10:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát, ez sok pasinak ilyen... Igazából, csak az itteni nők nem látják azt, amiről beszélsz. (Tisztelet a kivételnek.)

Gyűjts ezzel a nővel tapasztalatot, de ne költözzetek össze.

2022. febr. 27. 10:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor csak nem reagáltam ezt túl. Azon az állásponton vagyok hogy megismerem jobban, aztán eldöntöm megéri e a kapcsolatot folytatni, fejleszteni, de egyenlőre költözni nem fogok, idén nyáron biztos nem. Gratulálok azoknak akiknek hamar sikerült és a mai napig boldogan élnek. Mindenkinek máshogy alakul, de az tuti ahogy látom sokan kínlódnak a párkapcsolattal, mert nincs megfelelő partner akivel lehetne normálisan tervezni, bizalmat sugallna, egy légtérben pedig hamar megismeri a másikat az illető és nem feltétlenül lesz ettől a felismeréstől boldog.
2022. febr. 27. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!