Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi időnek kell eltelnie,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időnek kell eltelnie, hogy egy kapcsolat megérjen az összeköltözésre?

Figyelt kérdés

Én 22 vagyok, a barátom 29. Már 2 éve ismerjük egymást, de csak 8 hónapja vagyunk egy pár, előtte barátok voltunk.

Én tanulok és dolgozok is, így elég kevés időnk jut egymásra. Kettőnk között minden tökéletesen működik, csak nekem a családom szeret túlságosan belefolyni a dolgokba. Pontosabban anyum és a nővérem. Szerintük elsietjük a dolgokat és még élnem kéne az életem, ahelyett hogy elköteleződnék. Nekem ez az első komolyabb kapcsolatom, de az, hogy összeköltözünk nem azt jelenti, hogy mindjárt összeházasodunk vagy gyereket vállalunk. Én ilyeneket a közeljövőben nem szeretnék és ezzel a párom is tisztában van.

Szerintem tök természetes, hogy többet szeretnénk együtt lenni a párommal, hisz szeretjük egymást.

Jelenleg a szüleimmel albérletben lakok, szóval ha a barátommal összeköltözünk, anyagilag is kb ugyan ott leszek, mert itthon is egységesen beleszállok a költségekbe.

2022. febr. 20. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 3 hónapja vagyok együtt a barátommal és már 1-2 hónap után össze akartam költözni, ő is, de ő még várni akar még egy 3-4 hónapot. Szerintem fél év után azért már érettnek kell lennie egy kapcsolatnak ehhez
2022. febr. 20. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy te is el tudod-e tartani magad. Ezek alapján igen. Miért ne költözhetnél vele össze? Jobb, ha minél előbb kiismeritek egymást.

Szüleid inkább azért húznak vissza, mert akkor nem szállsz be a költségekbe.

2022. febr. 20. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ez nem időben mérendő.

Azt nézd inkább, hogy milyen a kapcsolatotok, el tudnád-e képzelni vele hosszú távon.

2022. febr. 20. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Abszolut nem az idő fuggvénye hanem a kapcsolat minőségének fuggvénye.

Valakivel már csak a szerelem kialakulásának napjátol együtt lehet élni.

2022. febr. 20. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Kinek?

Nekem nem kell hozzá idő.

Van akinek egy élet is kevés.

2022. febr. 20. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi kb fél év után költöztünk össze.
2022. febr. 20. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!