Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, van koztetek olyan, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, van koztetek olyan, aki csak azert jott ossze egy lannyal, mert jobbat nem tudott megkapni?

Figyelt kérdés
Megelegedett vele, hiszen szexelni azzal is lehet, de vegig a 10/10 es nokre vagyott kozben?
2022. febr. 26. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Össze nem jöttem az illetővel, de épp nem volt, ismerkedni sem volt kedvem, szex pedig kellett, szóval szexkapcsolat lett. Párkapcsolatra nem kellett volna az illető.

10/10-esre sosem vágytam, teljesen átlagos lányok jönnek be. Sőt, tetszett már olyan is, aki talán még átlagos sem volt.

2022. febr. 26. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, mint az elsőnél. A szex hiányzott, jól kijöttünk, de ismertem, és tudtam, hogy a kapcsolat nem működne.
2022. febr. 26. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt, szintén szexhiány miatt, rendes kapcsolat volt tartott pár hónapig.
2022. febr. 26. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne keverjük össze a "megalkuvást" a "mindenkinek a saját szintjükön" keresgéléssel!
2022. febr. 26. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos én nőként éltem át az exemmel, hogy azért jött velem össze, mert nem jutott neki "jobb"-mellettem is ismerkedett folyamatosan. Ha van benned egy kis tisztesség, nem csinálsz ilyet, mert nagyon romboló érzelmileg.
2022. márc. 19. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!