Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van koztetek olyan, aki egyaltalan nem szexel csak mert csunya a teste es szegyell levetkozni?
Van.
Szülés után már nem a régi a testem. Ezért kevés önbizalmam lett. Így nem merek levetkőzni egy férfi előtt. De ha kell, megteszem, ha tudom és érzem, hogy nem fog eldobni ezért.
Rajtam ha epp van pl 5 kg plusz, (rajtam ez rendesen meglatszik), a libidom is rendesen alábbhagy.
Barátom meg csak annyit lát az egészbol mintha laposodna a szex, tekintve hogy olyankor csak"letudom"a dolgot miatta vágyak nélkul, szenvedély meg minden nélkul.
Nem miatta parázom. Ha dagadéknak látom magam, meg felfujodtnak felpuffadtnak meg "kitömöttnek" akkor en ugyis érzem magam (mint akire adtak egy szumós jelmezt)belolem nem is jön a vágy sem valahogy a szexre.
Ha nem szeretem magam es egy tramplit látok ahogy "vonul", en akkor a szexet sem szeretem valahogy. Nem akarom nem kivánom.
De tudom hogy a párom(meg minden pasi) eszre se veszi meg amugyis meghúznának minden 2.nőt tökmindegy hány kg, csak normal határon legyen, a lényeg ugyis ami a lába közt van.
Szoval en nem a pasik miatt nem akarom h jaj mit lát.
Amig ők 10 nőből 10 et meghúznának addig ez igy is marad.
Van.
Egy gyógyszer szedéséből adódóan sajnos eléggé szőrös lett a hasam,a szőrtelenítés ellenére is nagyon látszik.
Erre csak rájön,hogy van rajtam plusz,nem tartom magam nőiesnek,fiatal korom ellenére pedig lógnak a melleim is.
Az életben nem tudnék levetkőzni senki előtt.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!