Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy társkeresőn ismerkedtem egy ismert fociedzővel,akiről én nem tudtam kicsoda,mivel egyáltalán soha nem is követtem ezt a sportot Az első randi a lakásán volt,mert szakadt azeső,viszont kikötöttemhogy nem történik köztünk semmi (Miért nem keres?)
Figyelt kérdés
az első randin,még akkor se ha a lakásán vagyunk.Így is lett,nem hagytam közeledni,csókot se.
Amikor jöttel el azt mondta írjak majd és örült hogy találkoztunk.én irtam is neki,leirta hogy szexelni akar velem.Mondtam hogy nálam nem ez az elsődleges cél.azóta nem keresett
Ez kicsit bánt.Ha egy pasi azt mondja csak szexelni akar,kizárt hogy meggondolja magát?
Van esély rá hogy fog még keresni?
2021. júl. 3. 16:39
1/3 anonim válasza:
Azért nem keres, mert ő csak szexet akar, te pedig ennél többet, amit meg ő nem akar valamiért.
2/3 anonim válasza:
Legalább őszinte volt elmondta mit akar, te pedig nem azt...
Innentől vége az ügynek, miért keresne ugyan?
3/3 anonim válasza:
Pár hónapja én is megismerkedtem egy ismert fociedzővel, ő is szintén csak szexet akart, mondjuk én is :D
Első tali lakásán volt és szexszel végződött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!