Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizos időben mennyit beszéltek?
Figyelt kérdés
Több randink is volt, de nekem furcsa, hogy csak este ír nekem egy két mondatot, hogy milyen volt a napom. Úgy érzem, hogy én lányként többet keresem.. vagy csak hisztizek?
L
2022. febr. 23. 12:53
1/8 anonim válasza:
Most a legtöbb komment arról fog szólni, hogy "hagyjad már, van élete, te is szerezz életet". De szerintem randizós korszakban is kellene rendesen beszélgetni. Párkapcsolatban meg még többet is. Nem 0-24 nyilván, de te sem ezt várod el, csak egy normális mennyiséget, ami nem az esti 2 mondat. Akárki akármit mond, nálam ez kizáró ok. Exem se írt ennél többet, hitegettem magam, hogy ez nem baj, csak nem chatelős... De végig zavart, főleg, hogy másoknak tudott írogatni. Én sajnos nem sok jót remélek :/
2022. febr. 23. 12:57
2/8 anonim válasza:
Több randi után azért már több kommunikációnak kellene lennie, de ez is attól függ, kinek mik az igényei. Ha neked kevés, akkor jelezd felé.
Lehet, hogy neki ennyi bőven elég, de akár az is lehet, hogy több vasat tart a tűzben.
Ha engem kérdezel, akit komolyan érdekel az az ember, akivel már többször randizott, akkor érdeklődik iránta, nem csak odavet esténként egy-két mondatot.
2022. febr. 23. 12:57
3/8 anonim válasza:
Volt egy ilyen exem, már annak is örültem, ha egyáltalán rám írt, mert néha napok teltek el, hogy nem beszéltünk. Visszagondolva nagyon hülye voltam, persze idővel ki is derült, hogy mással nem csak beszélgetni, de baszélgetni is volt ideje 😂
2022. febr. 23. 12:59
4/8 anonim válasza:
Amennyit csak tudunk,munka és egyéb teendők mellett. Minden este telefonon is beszélünk nem ritkán 2-3 órát is.
2022. febr. 23. 13:02
5/8 anonim válasza:
#3 Az utolsó mondatod az én exemmel is megtörtént 😂
#1 voltam
2022. febr. 23. 13:02
6/8 anonim válasza:
Szerintem folytassátok. Ne hagyd elúszni, ha jól érzed magad vele. Az hogy chaten nem beszéltek túl sokat, nem kizáró ok, hagyjuk már.. Ha zavar, később valamilyen vicces formában vesd fel neki a dolgot. Lehet hogy nem akar sok lenni, nem akarja elszúrni. Ha élőben jól elbeszélgettetek, akkor ne hagyd annyiban.
2022. febr. 23. 13:16
7/8 anonim válasza:
"Lehet, hogy nem akar sok lenni" 😀
Ez aranyos, több randi után azért már illene kicsit többet érdeklődni a másik iránt, feltéve, ha komolyan érdekli őt a lány és nem csak hülyíti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!