Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin megette a maradék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin megette a maradék ételemet?

Figyelt kérdés

Illúzió romboló volt, amikor friss ismeretség után, együtt ettünk. Majd az utolsó pár falatot nem bírtam megenni, erre ő fogta és elvette előlem az ételt és megette. Na, ezzel annyi volt a bajom, hogy ismerkedtünk, nem voltunk kapcsolatban. Vírushelyzet van, de ha ettől el is tekintünk... idegen vagyok számára és így viselkedik. Párkapcsolatban, otthon szerintem rendben van a dolog. Én sem szeretek ételt kidobni. De már látta, hogy küzdök és szinte az orrom előtt vette el az ételt. Igazából párkapcsolatban is csak akkor tartom normálisnak, ha felajánlod a másiknak, hogy megeheti.

Egyébként nem is lett több randi, mert időközben kiderült, hogy nem is a pazarlás miatt ette meg, hanem mert meghívott és nehogy a kukában landoljon az étel, amit ő fizetett.

2022. febr. 21. 21:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%
18: azért normális ember párkapcsolatban sem zabál bele úgy a másik kajájába, hogy nem kérdezi meg a másikat, kéri-e az utolsó falatot, és megvárja legalább, hogy a másik lenyelje. Meg ez a "ha már fizettem, akkor megeszem" hozzáállás párkapcsolatban sem nyerő azért... az ilyen emberekből lesznek a plöttyedt konyhamalacok meg azok, akik a penészes sonkát is megeszik.
2022. febr. 21. 23:14
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Aruld mar el, mi volt az a kaja? :D
2022. febr. 21. 23:56
 23/33 A kérdező kommentje:
Gyros. 😂
2022. febr. 22. 00:10
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én is azt gondoltam legelőször, hogy mekkora hülyeség ezen problémázni, de jobban belegondolva, teljesen megértelek, tényleg furcsa. :)) Szerintem én is csak pislogtam volna, hogy wtf.
2022. febr. 22. 02:37
 25/33 anonim ***** válasza:
2%
Jajjj lepontoztál mindenkit aki nem veled ért egyet... de azt elvártad hogy ismerkedős fázisban kölcsön rád... hagyd a srácot hogy találjon egy normális csajt... Mert te kisanyám fut valami nálad..😅😅
2022. febr. 22. 06:09
 26/33 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit. :)
2022. febr. 22. 06:14
 27/33 anonim ***** válasza:
53%

#25 En is lepontoztalak. Vannak bizonyos illemszabalyok. Es akkor mi van, ha o fizette? Ennyi erovel akkor a szambol is joga van kiszedni a falatot? Mellesleg egy nyamvadt 700 Ft-os sz@r giroszrol van szo, nem pedig homarrol van kaviarrol!

En sem vagyok a pazarlas hive, de mondjuk dragabb kaja eseten sem tennek ilyet. Egyszeruen kellemetlen erzest kelt a masikban, foleg ugy, hogy meg nem is jottunk ossze.

2022. febr. 22. 09:08
 28/33 anonim ***** válasza:
23%

Amikor igen-t mondtál az eladónak a kérdésre, hogy "hagyma-csípős mehet bele?", már tudta, hogy bukta az estét.

Onnan csak a "kármentés" járt a kobakjában, magasról tett az illemre.

Nem egy gáláns gesztus, elég visszatetsző, emiatt igazad van, ha hanyagoltad.

Az viszont, hogy nem volt a nyáladdal baja egy randihelyzetben, az számomra egy cseppet sem furcsa, amikor ilyen szituban találkozom egy lánnyal, aki tetszik, akkor sokkal virulensebb tevékenység is meg szokott jelenni a vágyak közt, mintsem, hogy mindketten ugyanabba a szendvicsbe harapunk.

2022. febr. 22. 10:12
 29/33 A kérdező kommentje:
Persze, de frissen megismerve egymást, amikor még nem alakult ki ilyesmire igény... pláne fura.
2022. febr. 22. 10:25
 30/33 anonim ***** válasza:
67%

"Mi a különbség a között ha most eszek bele a kajájába, vagy fél év múlva mikor már egy pár vagyunk?"

Amiért első randin nem foghatod meg a seggét sem? Fura, hogy vannak emberek, akiknek ezt magyarázni kell.

2022. febr. 22. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!