Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin megette a maradék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin megette a maradék ételemet?

Figyelt kérdés

Illúzió romboló volt, amikor friss ismeretség után, együtt ettünk. Majd az utolsó pár falatot nem bírtam megenni, erre ő fogta és elvette előlem az ételt és megette. Na, ezzel annyi volt a bajom, hogy ismerkedtünk, nem voltunk kapcsolatban. Vírushelyzet van, de ha ettől el is tekintünk... idegen vagyok számára és így viselkedik. Párkapcsolatban, otthon szerintem rendben van a dolog. Én sem szeretek ételt kidobni. De már látta, hogy küzdök és szinte az orrom előtt vette el az ételt. Igazából párkapcsolatban is csak akkor tartom normálisnak, ha felajánlod a másiknak, hogy megeheti.

Egyébként nem is lett több randi, mert időközben kiderült, hogy nem is a pazarlás miatt ette meg, hanem mert meghívott és nehogy a kukában landoljon az étel, amit ő fizetett.

2022. febr. 21. 21:21
1 2 3 4
 1/33 Noren1989 ***** válasza:
100%

Kérdés-kérés nélkül?

Ohh, bàzz, elértem a végéig 😂😏

2022. febr. 21. 21:23
 2/33 A kérdező kommentje:
Annyit kérdezett, hogy nem megy? :D Mondom, jól laktam, köszönöm. És fogta, elvette, bepuszilta. Én meg csak pislogtam, hogy mi a fx...
2022. febr. 21. 21:26
 3/33 anonim ***** válasza:
54%
Haverokkal alap, hogy belenyúlunk a másik kajájába. Bár ehhez kell némi elő ismeretség. Nem random idegennel. Fura. Küldd el szakemberhez, te pedig keress mást. Micsoda emberek vannak már szörnyű
2022. febr. 21. 21:27
 4/33 anonim ***** válasza:
28%
Hát, ha ő fizette, akkor még jó, hogy megette.
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezek azok a dolgok, amiket előre nem tudhatunk. De legalább megkérdezte, Te pedig megerősítetted abban, hogy övé a pálya. :)
 6/33 Noren1989 ***** válasza:
59%

Erősen ikszdé gyanús.

Vannak ilyenek, ez van.

7/33 anonim ***** válasza:
71%

Mi a kérdés?

Igazad van. Remélem jól esett kipanaszkodni magad!

8/33 A kérdező kommentje:
Igen, jól esett. Csak még ilyet nem láttam és eléggé meglepett.
2022. febr. 21. 21:30
 9/33 anonim ***** válasza:
47%
Ügyes, ne is menjen kárba a pénze...
2022. febr. 21. 21:32
 10/33 anonim ***** válasza:
70%

Egy biztos, legalábbis nem undorodott tőled :)

Amikor az én első randis partnerem asztalbontáskor megitta a maradék üdítőm a szívószálammal kérdés nélkül, nehogy nem botránkoztam meg, hanem azon már szélesen vigyorogtam. Mondjuk nekem bejött a lány.

2022. febr. 21. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!