Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin megette a maradék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin megette a maradék ételemet?

Figyelt kérdés

Illúzió romboló volt, amikor friss ismeretség után, együtt ettünk. Majd az utolsó pár falatot nem bírtam megenni, erre ő fogta és elvette előlem az ételt és megette. Na, ezzel annyi volt a bajom, hogy ismerkedtünk, nem voltunk kapcsolatban. Vírushelyzet van, de ha ettől el is tekintünk... idegen vagyok számára és így viselkedik. Párkapcsolatban, otthon szerintem rendben van a dolog. Én sem szeretek ételt kidobni. De már látta, hogy küzdök és szinte az orrom előtt vette el az ételt. Igazából párkapcsolatban is csak akkor tartom normálisnak, ha felajánlod a másiknak, hogy megeheti.

Egyébként nem is lett több randi, mert időközben kiderült, hogy nem is a pazarlás miatt ette meg, hanem mert meghívott és nehogy a kukában landoljon az étel, amit ő fizetett.

2022. febr. 21. 21:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
43%
Ez csak szerintem nem gáz? Megkérdezte kell e neked, azt montad nem. Ráadásul még nem is ment kárba. Ha amúgy sem kell, akkor inkább egye meg, minthogy kidobja.
2022. febr. 21. 21:36
 12/33 anonim ***** válasza:
32%

Fura vagy.

Alap, hogy megeszem.

2022. febr. 21. 21:51
 13/33 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom ezzen miért vagy ugy kiakadva... Megette? És? Ő fizette... De legalább megkérdezte.. De ha közössen fizetitek és te nem birod megenni és megeszi ő akkor is igy hisztiznél?
2022. febr. 21. 21:53
 14/33 anonim ***** válasza:
16%
Bélpoklos zabagép.
2022. febr. 21. 21:57
 15/33 anonim ***** válasza:
81%
Joy nem ad a kajájából
2022. febr. 21. 22:17
 16/33 anonim ***** válasza:
90%
Én megpróbálom ebbe a helyzetbe beleképzelni magam... el tudok képzelni olyan esetet, amikor ez nem zavarna, de ez nekem 2 dologtól függ. 1) hogy adja elő, 2) milyen indokkal, ha szóba kerül. Azért az sztem tényleg gáz, hogy beböfög egy ilyet, hogy "ha mán én fizettem, akkó' ez be lesz puszilva", az ilyen jellegű sz...gás az mindig zavart. Meg na, azért van különbség aközött, hogy az illető megvárja, hogy lenyeled a falatot, kicsit már vár utána, megkérdezi, hogy kéred-e, maradjatok-e még, és ha azt mondod, hogy nagyon belektál, akkor megkérdezi, hogy megeheti-e, mert olyan finomnak tűnik... meg aközött, hogy le sem nyeled a falatot, már lecsap rá, mint kánya, hogy "Ja, hogy ezt nem kéred? NYAMMMMM".
2022. febr. 21. 22:29
 17/33 A kérdező kommentje:
🤣 Azért megnéztem volna az arcotokat abban a helyzetben. Ismeretlenül igenis fura. És mivel nem tizenezres több fogásos vacsoráról volt szó, így sz@rrágásnak is hat szerintem.
2022. febr. 21. 22:31
 18/33 anonim ***** válasza:
15%

Én is simán megettem volna.

Mi a különbség a között ha most eszek bele a kajájába, vagy fél év múlva mikor már egy pár vagyunk?

2022. febr. 21. 22:39
 19/33 anonim ***** válasza:
52%

17#

Sz@rrágás, fúj!

2022. febr. 21. 22:46
 20/33 A kérdező kommentje:
Annyi a különbség, hogy ismerkedési fázisban nincs arra garancia, hogy egy pár legyünk. Meg ahogy írtam, ilyen sz@arrágásnak hat. Amikor látod a fején, hogy nem hagyja annyiban, hogy az utolsó 3 falatot nem erőszakolod magadba.
2022. febr. 21. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!