Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szarba vagyok!
Figyelt kérdés
van egy csaj a egálloban és szemezgetünk nagyon elkértem az msn cimét elhivtam fagyizni de nem akart most h megint sulee:)megint elkezdtönk szemezni és nagyon nagyon szemezünk egymással és most nemtom mivan lehet h iwiwn nem simrte fel a képem vagy én nemtom mi a nagy lfaszt sináljak?2010. szept. 11. 20:09
1/13 anonim válasza:
Tényleg nagy szarban vagy. Én a helyedben már kezdeném ásni a síromat ...
2/13 Harrr válasza:
Egyél egyedül fagyit. A fagyi finom.
Nyugodj meg, és hívd el még egyszer. Ha akkor se jön, akkor nem szemeztetek, hanem te bámultad, ő meg azt nézte mit bámulsz. :D
3/13 anonim válasza:
beszélgess vele, legyél vicces, kedves, stb. Utána hívd el arra a fagyira... Bár lehet, hogy ez a mai fiataloknál már nem menő...
4/13 anonim válasza:
Hát velem van olyan h egy pasi nagyon bámul akkor sokszor odanézek h miért bámul még mindig.
5/13 anonim válasza:
Tanuj meg irni esetleg ha o se tudd rendesen akor fagyi hejet nyelvtan tanarhoz hivjad el kulonben szarra se fogod vinni az eletben egyeppkent meg sztem csak siman elkezte olvasni hogy miket irsz neki es ebol rajott hogy retardalt vagy nem lehet eben valami?
7/13 anonim válasza:
Lehet hogy a stílusodon kéne csiszolni de "nagyon".További jó szemmelverést.Néha azért a "lfaszt" is verd de "nagyon nagyon".
Menj oda hozzá,mert ha csak nézed abból semmi se lesz.És ne várd hogy az iwiw mögé elbújhatsz és pajzsot tart eléd.Végső elkeseredésedben elhívhatod egy olyan programra aminek nincs randi íze.Pl.:rendezvény,koncert.
8/13 kkzz válasza:
Tanulj meg írni. Aztán tanulj meg élőben kommunikálni, ne iwiw-en akard elhívni fagyizni. Ha nem jön fagyizni, egyél egyedül két gombócot, nagyon finom. Ajánlom a fahéjat, az tényleg jó.
9/13 anonim válasza:
Tanulj meg egyenletesen, lassan lélegezni, helyesen írni, udvariasan beszélgetni az idős emberekkel, és 2014-ig tanulj meg még legalább egy idegen nyelvet.
10/13 anonim válasza:
Akkor adj Istennek hálát, hogy legalább nem hullámzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!