Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek Tinderre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek Tinderre jó ez a fotó?

Figyelt kérdés

[link]

köszi ha megírjátok, trollok is írhatnak.

F/31

2022. febr. 20. 21:19
 21/93 anonim ***** válasza:
100%
én is láttam pár napja az egyik incel kommented egy tinderes cikknél :)
2022. febr. 20. 21:59
 22/93 anonim ***** válasza:
90%
Úgy nézel ki rajta, mint egy 60 éves elvált asszony, aki a kisunokájára vigyáz épp. Jézusom
2022. febr. 20. 22:00
 23/93 A kérdező kommentje:

"Hunyorogsz és tokád van, plusz a nap. Azért analizáljuk mert te kérdezted :). Szerintem ennél lehetne csinálni rólad jobb képet (bár most látlak először). Ennél több arcszőrzetet nem tudnál növeszteni?"

Minek rejtegessem a tokám ha van? Minek becsapni a világot? Tudnék. Jól állna?

2022. febr. 20. 22:00
 24/93 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, bár a nők egy része meg nem szereti :)
2022. febr. 20. 22:01
 25/93 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Csinálj normális képet ez maxi gáz
2022. febr. 20. 22:02
 26/93 anonim ***** válasza:
86%

Bazsi is back, hell yeah xD

Nézd, nem vagy egy matyó hímzés, de nem is a lehetetlen kategória, viszont tenned kellene a sikerért, és nem keveset.

Igazából fogynod KELL egy 15 kilót minimum, diétával ÉS mozgással. Tokád van, és puffadt az arcod. Piáról gyere le, TELJESEN.

HA ez megvan, akkor az új, vékony arcodhoz vágatsz magadnak valami normális frizurát, és én nem tartanék rossz ötletnek egy pici, rövid (4-5 mm) szakállat sem. De a fogyás lenne első körben a legfontosabb, ha holnap reggel nekiállsz, nyár elejére meglesz. Heti 1 kiló mínusz nagy testtömeg esetén hozható. Futás/kocogás, séta, súlyzós edzés, hogy az izmok tónusosak legyenek. És DIÉTA, nuku pia!

2022. febr. 20. 22:04
 27/93 anonim ***** válasza:
73%
Ja, és még valami... ijesztően fehér a bőröd. Tavasszal kezdj el óvatosan napozni. Vonzóbb, egészségesebbnek néz ki a szolidan barnult bőr, kiemeli a vonásokat, elfedi a kisebb bőrhibákat (nem a Trump féle sárgaság, az undorító).
2022. febr. 20. 22:13
 28/93 anonim ***** válasza:
0%

27

Komolyan? Tegye le az alkoholt és kapja a nyakába helyette az UV-A-t? A fehér bőr európai embernél inkább érdem. Azt jelenti, hogy ha csak egy kicsit is, de vigyáz a bőrére.

2022. febr. 20. 22:17
 29/93 anonim ***** válasza:
48%

#22# de jót nevettem a hozzászolásodon 🤣🤣

Hát itt szerintem nem a nappal volt a baj...

Tinderre ilyen kép? Olyan fejed van rajta mint egy kiéhezett támadó mennyét 😇

2022. febr. 20. 22:19
 30/93 anonim ***** válasza:
70%
#28 óvatos napozástól semmi baja nem lesz, bäszod... nem nyáron kell kiállni délben a 40 fokba. A vonzalom nem érdem kérdése, a nagyon világos bőr keveseknek jön be.
2022. febr. 20. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!