Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg sértő egy embernek, ha azt mondják neki többnek néz ki a koránál, de azért mert nagyon férfias/nőies megjelenése van?
Tehát nem öregség, ráncok, elhasználtság miatt néz ki többnek, hanem pozitív okokból, mert nagyon férfias/nőies arcvonásai vannak, vagy öltözködése, vagy viselkedése.
Pl. a 18-huszonpár éves lányok között vannak, akiknek az arcvonásai is nagyon nőiesek (nem kislányos), az öltözködésük is, sminkelnek is, stb. Aztán meglepődök, amikor mondja 20 éves, nem pedig 25, mint amennyinek néztem. Vagy múltkor találkoztam egy lapátállú chad sráccal, aki nagyon jóképű, izmos is volt. Olyan 27-28 évesnek tippeltem volna, aztán mondta 24 éves. De amúgy férfiasan jóképű volt. De pont ezért gondoltam többnek, mert nem volt benne semmi fiússág. Ti mit gondoltok, ez lehet sértő?
Nem tudom, mit lovagolnak az emberek 5 éveken ennyit. Az lóf*sz, nem érzékelhető különbség felnőtt korban.
Másrészt meg k*rvaronda embereket láttam már azzal hencegni, hogy bibibí, őt x évvel fiatalabbnak nézik a koránál. Igen baszdmeg, de attól, hogy kamaszfiúnak néznek, nem leszel szép nő. Meg ha dagadt vagy, nyilván kisimul a fejeden a bőr. De a férfiak is tudnak ilyeneket produkálni.
A kort imádják az emberek fetisizálni, pedig baromira igaz, hogy nem a szépség mutatója. Aki 60 évesen 30-nak néz ki, az általában nem azért, mert J-Lo, hanem mert egy bizarr látványt kelt, amiből nem tudod megállapítani, hogy 30 és a sír között hol van. Én erre nem lennék büszke.
Értem, amit mondasz, nem öregségről van szó, hanem nőies arcról.
Sztem Millie Bobby Brown ilyen. Egyszerűen felnőttes, érett arca van. Nincsenek ráncai, nem néz ki öregnek, csak nem kislánynak, hanem nőnék néz ki.
Sajnos sok helyről az dől az emberre, hogy a fiatalság érték, x év fölött lefőtt a kávé (főleg nőknél)... még ha neked az érettség, nőisség / férfiasság miatt is tűnik idősebbnek, sokakban annyira megmaradnak ezek a dolgok fórumokról, a környezetükből, hogy elkönyvelik annak, hogy "öregnek tartanak" meg "ronda vagyok+, és vehetik sértőnek, vagy ha nem is rád mérgesek, szomorúak éesznek ettől.
Én meg ezzel ellentétben örültem annak, amikor fiatalabb koromban idősebbnek hittek, mert a többség fiatalabbnak hitt, mert olyan gyerekarcom volt, és a hócipőm tele volt vele, hogy 20+ évesen gimisnek néznek, lekezelnek, diszkóban percekig nézegetik a személyimet, mert azt hiszik, hamis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!