Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő,aki megváltoztat,ha azt szeretném?
Tehát ez: "Én csak szeretnék újra szerelmes lenni,és viszonzottan.Szeretném azt hinni,hogy van értelme az életnek,szeretnék apa szerepbe bújni,a gyermekem a karomban tartani" és persze azt, hogy mindezt egy nő varázsütésre kihozza belőled, aki nem szeret élni, céltalan, hiszen arra vágyik, hogy legyen oka az életének és "kerülöm az embereket,feszélyeznek." ez nem egy tipikus, tökéletes, rózsaszín filmes álom.
Arról nem is beszélve, hogy a szerelme, párkapcsolat és főképp a család mekkora érzelmi hullámvasút. Nem olyan happy és rózsaszín, mint a leírásodban a vágyaid.
"Hagyjuk a faszba.A normális élet úgy látszik,semmiképp sem nekem való, a ki.baszott k.rva életbe!"
"kapd be"
Tehát így kommunikálsz, mikor boldog vagy, elégedett és kicsit sem frusztrált, a kapd be pedig általános kívánság, nem egy agresszív visszavágás, mert nem tetszett amit írtam.
Nem ismerlek, csupán levontam logikus következtetéseket abból amit írtál.
Nem lényeg igazából, csak vedd észre magad, az önismeret sokat segít a fejlődésben.
Miben nincs igazam abból, amit levezettem?
Mert erre nem igazán sikerült érdemben reflektálni. :) hogy b@szódj meg te drága :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!