Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez akkor ennyi volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez akkor ennyi volt?

Figyelt kérdés

Lefeküdtünk, azt hittem, egy alkalomról lesz szó. Másnap egyből keresett, érdeklődött rólam. Egy összejövetel óta újra nála voltam, azóta annyit beszéltünk, hogy most sok a munkája.

Nem értem, hogy ha ez egy lekoppintás hogy mégsem szeretne több alkalmat, mi volt ez az érdeklődés úgy általában az életem iránt az első után.

2022. febr. 15. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Tokkal vonoval együtt le koptatott mivel van még nyuszi a tarsolyában és nem is 1.mai 'férfiak '
2022. febr. 15. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Most mi a baj? hogy érdeklődött?

Ha meg nem érdeklődik, akkor így szólna a kérdés: miért tűnt el? akkor ez ennyi vooolt?

2022. febr. 15. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Akart még egy menetet.
2022. febr. 15. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

Prosztón hangzik, de szerintem is csak akart még egy kört.

Szóval a kérdésedre a válasz, szerintem ez ennyi volt. A miértet viszont csak a srác tudja.

2022. febr. 15. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem voltál annyira szar az ágyban, na. Ennyi a történet. Ha te is akarsz még egy kört, írj neki vissza aztán csá.
2022. febr. 15. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Puhatolózik, akarod e megismételni
2022. febr. 15. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem akarlak megbántani kedves Kérdező, de szerintem ez kicsit lekoptatás... a mai fiúk, férfiak egy része a saját kis fsz egójuk is a farkuk után megy, és addig aranyosak meg kedvesek, ameddig ezt meg nem kapják, utána ha megunnak valakit, egyből tovább is állnak szó nélkül, és ilyen béna kifogások mögé bújnak ( maradjunk barátok, sok a munkám - mint a te esetedben is..) ahelyett, hogy nyílt lapokkal játszanának. Gusztustalan de ez van.
2022. febr. 15. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:

lehet belőle szexkapcsolat.

élvezte a szexet, akkor miért ne kereshetne még többször?

2022. febr. 16. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!