Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent, ha egy férfi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy férfi azt mondja a nőnek, hogy nem akarlak összezavarni?

Figyelt kérdés

2 évig cheteltünk egymással, majd találkoztunk, tudtam, és mondta is a srác, hogy többet érez irántam, mint kellene, közben én is egyre jobban vonzódtam hozzá! Majd találkoztunk, és akkor este még rá írtam, hogy többet érzek én is is iránta, mint kellene..erre azt válaszolta, hogy tudja, de nem akarlak összezavarni.

ez mit jelent, ha egy egy férfi mondja?

2022. febr. 15. 14:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

1 szer találkoztunk, mert kissé messze lakunk egymástól.

Hát.....okosabb nem lettem.

2022. febr. 18. 22:45
 22/26 anonim ***** válasza:

"mindketten kapcsolatban vagyunk"

Akkor mit izgatod magad miatta?

2022. febr. 19. 11:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Elkezdett kihátrálni.
2022. febr. 19. 23:55
 24/26 A kérdező kommentje:

11: 35 nek üzenem, csupán amiatt érdekel, hogy baráti beszélgetésnek indult, majd nála fordult más irányba a beszélgetés, hogy többet érez, mint kellene. Valamint ő kérte többször is, hogy találkozzunk.

Azért csak kíváncsi lennék, hogy most szórakozott velem, és játszott az érzéseimmel, vagy nem tudom mire volt ez jó.

2022. febr. 20. 17:20
 25/26 anonim ***** válasza:
Még mindig összesen csak egyszer találkoztatok?
2022. febr. 21. 11:11
 26/26 A kérdező kommentje:

Sajnos igen. Azóta váltottunk pár szót egymással, de mindig én írtam rá. Lassan 2 hete, hogy nem beszéltünk...eldöntöttem, nem fogom keresni, hisz ő a férfi. Bár igaz előtte sem minden nap beszéltünk...de volt olyan is.

Azt hiszem, az élet megadta a választ a kérdésemre. Mondjuk jól esett volna, ha ezt megbeszéljük, valóban mit is szeretett volna. Én voltam a naiv, buta, akinek játszottak az érzéseivel. Ez van. Újabb lecke

2022. febr. 22. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!