Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megváltozott?
Figyelt kérdés
Az exemmel 3 evet toltottem,hozzam koltozott,foztem ra,mostam,takaritottam.Eleinte figyelt ram de kesobb hiaba tettem meg mindent mar csak hozzam se szolt,ha szolt is akkor csak szidott,elmondta h undorodik tolem.Kidobtam s kapcsolatot kezdtem egy masik fiuval,de a munkaja miatt tavkapcsolatban elunk.Ritkan latom,ahogy psze jottunk kiutaztam vele egy hetre,ez ido alatt az exem meg micskolt hogy megcsaltam,mikozben kidobtam s megmondtam hogy vege.Hazajottem s talalkozni akart velem,ajandekokat kapok tole,kedveskedik,egyszoval visza akar szerezni,de valahogy en nem tudom elhinni hogy valtozott volna,volt ra 3 eve s akkor nem tett semmit.Nem tudom hogy mit tegyek,tudom hogy a masik fiur hiaba szeretem annyira mert tavkapcsolatban elunk s mert o 16 evvel idosebb nincs sok eselyunk,s az idejet se akarom pazarolni igy,pedig ot akarom,tudom.Az exem meg nem szall le rolam,kerlel hogy probaljuk meg...teljesen osze vagyok zavarodva...szerintetek o valtozhat?(ez nem jelenti azt h visza mennek hozza,sot)2017. jan. 29. 11:57
1/5 A kérdező kommentje:
Elnezest a helyesirasert csak telefonrol irok s sietek is :)
2017. jan. 29. 11:59
2/5 anonim válasza:
Senki nem változik meg senki kedvéért. Duma az egész.
Miért nem változott meg amíg együtt voltatok?
3/5 anonim válasza:
Egy harmadik lesz a megoldás.Ezek, kuka.
4/5 anonim válasza:
Érdekes 3év alatt nem tudott megvàltozni sztem nem is akart!Ên azt is eltudom kêpzelni hogy melletted csajozott és nem jött össze egyik sem és ezt azzal ellensulyozza hogy megvàdol hülyeségekkel amik nem is igazak !Te meg főztél mostàl rà és ràjött hogy még egy ilyen rendes csajt nem talàl de annyira meg nem szerethetett nem szeret hogy megvàltozzon !Sztem hagyd ne foglalkozz vele ràzd le és koncentràlj a mostani pasidra mégha ugy érzed nem fog működni !Mert lehet hogy ez a kapcsolat sokkal jobban fog működni csak idő kell mindenhez!
5/5 anonim válasza:
Ki mondta, hogy csak ez a két fiú van széles e világon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!