Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent, ha egy férfi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy férfi azt mondja a nőnek, hogy nem akarlak összezavarni?

Figyelt kérdés

2 évig cheteltünk egymással, majd találkoztunk, tudtam, és mondta is a srác, hogy többet érez irántam, mint kellene, közben én is egyre jobban vonzódtam hozzá! Majd találkoztunk, és akkor este még rá írtam, hogy többet érzek én is is iránta, mint kellene..erre azt válaszolta, hogy tudja, de nem akarlak összezavarni.

ez mit jelent, ha egy egy férfi mondja?

2022. febr. 15. 14:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%

Az, hogy többet érez irántad, nála még nem feltétlenul jelenti azt, hogy akar is tőled vmit

Nem akart belemenni magyarázkodni abba hogy tetszel ugyan, de nem menne bele jobban a dologba.

(De sztem más nője van, te meg talon vagy)

2022. febr. 15. 15:29
 12/26 A kérdező kommentje:
ami még fontos, mindketten kapcsolatban vagyunk. tehát akkor nem pusztán lekoptatásról van szó...de nyilván jó lenne tudni, hogy gondolta. Viszont megkérdezni töle, meg tul hülyének nézne, ha kérdeznék
2022. febr. 15. 15:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Talonban tart.johogy nem koptat le.
2022. febr. 15. 15:46
 14/26 A kérdező kommentje:
15:29 válaszolónak, én is arra gondoltam, hogy tuti tetszem, ezt többször is kifejezte felém...és amikor találkoztunk megpuszilt, magához ölelt többször is, és ahogy rám nézett, hosszan az mindent elmondott, hogy tuti érez irántam valamit, mert majdnem elolvadtam én is....de tudjuk, hogy több nem lehet, legalábbis egyenlőre biztosan nem.,
2022. febr. 15. 15:47
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

14-es 2 évi chateltek, de beszélgetni nem tudtok! Nyilván tetszel neki, dugna is, de miattad szakítani nem fog.

Mi értelme van ennek?

2022. febr. 15. 16:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Hülyít
2022. febr. 15. 16:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Kamu duma! Ha nem akar összezavarni, nem zavar össze ilyen dumákkal!
2022. febr. 15. 16:24
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ki érti ezeket a ködös dumákat. Ráadásul egy csávótól.

Legyen már tökös és mondja meg, mit akar tőled!

F

2022. febr. 15. 16:26
 19/26 A kérdező kommentje:
Én sem értem, miért nem mondta meg kerek perec, mit akar pontosan! Többször kért ,hogy találkozzunk, csak mindig ki kosaraztam. Kicsit nagy a táv köztünk, kb 2 óra autóval .És többször irta, hogy megcsókolna, és alig várja, h találkozzunk.Akkor is mélyen a szemembe nézett, megölelt, és puszit adott....ennyi volt. De éreztem egy elég erős vonzódást
2022. febr. 15. 21:09
 20/26 anonim ***** válasza:

Hányszor találkoztatok?

Nem lehet veszélyes ember?

2022. febr. 16. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!