Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányregényes randizás, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányregényes randizás, hogy mondjam meg neki, hogy ez sok?

Figyelt kérdés

Ilyeneket csinál:

Tegnap Valentin napra kaptam tőle egy 100 szálas rózsaboxot, meg a kedvenc édességemet.

Meséltem neki, hogy a covid előtti utolsó utazásunk Bécsben volt, és ezt mondtam neki is, hogy azt az érzést szeretném újra átélni, amikor a rooftop bárból lenéztem a városra és minden oké volt még. Erre az egyik randinkon kivitt Bécsbe... Most azzal jött tegnap, hogy hát eredetileg az lett volna a terve, hogy ma a hajnal 5-ös géppel elvisz Párizsba egy napra, este pedig vissza, de nem tudta, mennyire érek rá, vagy mennyire van kedvem éjszaka felkelni... Egy ismerkedős, randis fázisban ki talál ki ilyet???

Meg nagyon nagyon úriember, sokszor már túlzottan. Pl. ha elmegyünk kávézni, a tejszínt ő önti bele a kávémba, teánál is ugyanez a vízzel stb.

Ha napközben beszélünk, és mondom, hogy mennék már haza, mennyire éhes vagyok, vagy éppen mi a bajom, akkor 1 órán belül csenget a Wolt futár, hogy rendelt nekem kaját. Elhiszem, hogy csak figyelmes akar lenni, de nekem ez sok.

Nem akarom durván visszautasítani, mert amúgy jól elvagyunk, jókat beszélgetünk, érdekes ember. De néha már attól félek, hogy valamelyik randin gyémántgyűrűt húz elő...

2022. febr. 15. 10:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Troll vagy?
2022. febr. 15. 10:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Meddig tart elmondani, hogy ez sok és vegyen vissza?
2022. febr. 15. 10:56
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok "troll". Elhiszem, hogy ez a mai világban sokaknak hihetetlen, mikor van, aki még a sarki gyrosozást is randinak fogja fel, vagy a mozijegy árát is elkéri a lánytól...

De ő tényleg ilyen, ami valahol szép és jó, csak egy idő után már sok.

2022. febr. 15. 10:57
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Nekem ez már kicsit ijesztő lenne. A nárcisztikusok csavarják így maguk köré az áldozataikat. De lehet csak túl sok rosszat olvastam...

Azt viszont nem tudom hogyan utalj rá finoman, hogy ne legyen belőle sértődés, te ismered.

2022. febr. 15. 11:05
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
A bugyidat látta már kifordítva a földön?
2022. febr. 15. 12:03
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Ez nagyon ijesztő. Tényleg túlzás.
2022. febr. 15. 12:41
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
Ha a fele is igaz, én örülnék ennek :D
2022. febr. 15. 12:59
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Ez valóban túlzásnak tűnik, egyetértek az egyik válaszolóval, nekem is gyanús, hogy nárcisztikus. Épp ezért mondd el neki őszintén, hogy neked ez sok, és nem kell ennyire odatennie magát, mert te őt szeretnéd megismerni, és ezt egy séta közben is lehet, nem kell ehhez se Bécs se Párizs. A reakciójából fogod látni, hogy problémás-e.
2022. febr. 15. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egy Júlia vagy Romana könyvben teljesen oké lenne, de így enyhén szólva túltolt, és semmi alapja sincs.
2022. febr. 15. 14:50
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem jártok meg vagytok együtt X ideje akkor valóban nem normális, a virágos dolog, előzékenység igen, de ez a külföldes dolog nem. Viszont te meg alaposan kihasználod ezt, azért gondolom kiélvezted a bécsi utat...amit ő fizetett. Bizonyára rendesen gazdag pasasról van szó, ha olyanoknak is random külföldi utakat fizet, akik nem is a barátnői.

Le kellett volna zárni az első ilyen dolognál nem pedig elvitetni magunkat ide oda nagy kegyesen aztán puffogni.

2022. febr. 15. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!