Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szóltok férfiak a tinder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok férfiak a tinder uj funkciojahoz, hogy beszélgetés után fedi fel a fotót?

Figyelt kérdés

[link]

Most szerintetek tobb eselyetek lesz?

Én nőként eddig is kép nélkül is matchaltem, foto nelkuli pasit viszont sose huztam jobbra.

2022. febr. 15. 09:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Semmit, a tinderből nekem elég volt két hét. Elhiszem, hogy jó kis egósimogató a nőknek, hogy naponta húsz lájk meg öt match összejön, és ehhez még képet sem kell feltölteniük magukról, de öreg és cinikus vagyok ahhoz, hogy random átlagmarisokat simpeljek.
2022. febr. 15. 09:28
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem lesz nepszeru a nok koreben. Nehanyan kiprobaljak es ennyi. Az emberek ennel joval felszinesebbek.
2022. febr. 15. 09:29
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
A legtöbb nő eddig is kb. zéró energiát fektetett a beszélgetésbe. Húzogatta a profilokat jobbra-balra, aztán ha véletlenül match volt, elvárta, hogy a férfi egy fotó meg egy név alapján indítson fergeteges bemutatkozó szöveggel, és legyen sziporkázóan szellemes. Akkor is, ha a nő részéről annyi a válasz, hogy "aha" "jó" "ok".
2022. febr. 15. 09:32
 4/12 anonim ***** válasza:
30%
#2: És főleg a férfiak ennél felszínesebbek.
2022. febr. 15. 09:36
 5/12 anonim ***** válasza:
19%
Ennyi erővel itt is lehet ismerkedni, rengeteg érdekes ember van ám, nem csak a pörköltszaftosak meg mindenférfidisznók
2022. febr. 15. 09:46
 6/12 anonim ***** válasza:
42%

#4: Igen, a ferfiak annyira felszinesek, hogy naponta behuznak 100 atlag mariskat, a nok meg annyira nem felszinesek, hogy naponta behuzzak a 3 legjobb kinezetu pasit.

Az agyam eldobom, hogy nehanyan mennyire elszakadtatok a valosagtol...

2022. febr. 15. 09:52
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
#4 [link]
2022. febr. 15. 10:15
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
6-os, az, hogy már nagyon kell bszni és bárki jó lenne, nem jelenti azt, hogy nem vagy felszínes.
2022. febr. 15. 10:30
 9/12 anonim ***** válasza:
55%

#8: Az, hogy rám húzod a szöveget, azt jelenti, hogy buta vagy. Az, hogy előítéletes vagy és nem tudsz a beteges berögzültségedtől elvonatkoztatni, szintén ezt jelenti.

Nem, az, hogy a férfiak több nőt húznak be tinderen, egyáltalán nem azt jelenti, hogy bszni bárki jó nekik. Vagy számodra hihetetlen, hogy a férfiak is keresnek komoly kapcsolatot?

2022. febr. 15. 10:34
 10/12 anonim ***** válasza:
24%
Beteg phasz aki a tinderezik. Fotó nélkül meg milyen szánalmas vagy már!
2022. febr. 15. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!