Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne fejleszteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne fejleszteni "szövegemet" ismerkedésnél ? Hogyam kell jól flörtölni ?

Figyelt kérdés

Külsőre nem vagyok semmi extra, átlagos, nem bányarém de nem is egy casanova, szóval ja nem elrettentő a külsőm.

De mindig nagy akadály ismerkedésnél hogy, nem igazán tudom mit mondjak.

Emiatt vagy oda se megyek lányokhoz vagy ha úgy hozza a sors akkor nem tudok úgy beszélgetni vele/nem tudok "csajozni" es barátzónába kerülök egyből. Barátaim azt mondják mindig hogy csak menni kell, leszarni ha elküldenek. Legyen önbizalmad és jó lesz...

2022. jan. 29. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ülj le a haverokkal átbeszélni, ezt így ismeretlenül nehéz lenne megmondani.

Nekem volt pl. egy haverom, akinek szörnyű volt a humora. Elmondtuk, hogy milyen poénokat kerüljön. Fun fact: Nem fogadta meg, azóta sincs barátnője.

2022. jan. 29. 15:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság a jó barátaim egy része vagy nem valami jó ebben, vagy lerendezi annyival hogy add önmagad meg legyél határozott és beszélj ne legyél kuka. Nemrég megismertem egy társaságot. Pultosként dolgoznak egy kocsmában és velem egykorúak. Ott van egy kicsit túlsúlyosabb srác , full kerek labda fej stb de mesélte meg mutatt ahogy ilyen nővel volt meg az a csaj volt a barátnője és először el se akartam hinni meg fenntartásokkal kezeltem aztán láttam "akcióban" és baszki felszed akárkit megkérdeztem hogy csinálja vagy hogy tud e adni valami tippet annyi volt hogy hát oda kell menni vagy bejön vagy nem csak legyen sok témám amiről tudok beszélni aztán lesz valami... ezzel mondhatom hogy nem igazán tartok előrébb
2022. jan. 29. 15:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Meg én alapból jó humorérzékkel rendelkezek szerintem nem az a nagy viccmesélő vagyok de a szituációkban mindig tudok valami vicceset bevágni a beszélgetésbe amin nevetnek általában. Csak most ha konkrétan ismerkedni szeretnék akkor ott nem érzem hogy nagy mozgásterem lenne. Rengeteg dolog érdekel, nagyon szenvedélyesen tudok olyan dolgokról beszélni amikkel szeretek foglalkozni de kötve hiszem hogy a politikával meg a történelemmel vagy az autókkal bevágódok egy lánynál. Nem azt mondom hogy mivel csaj ezért nem ért/ érdeklik ezek a dolgok csak ezek szerintem nem olyan csajozós témák de fenntartom a lehetőséget hogy tévedek
2022. jan. 29. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a random emberek leszólítása rossz irány, hiszen ha még tetszel is külsőre, akkor is reflexből elutasíthatnak.

Keress olyan programokat, ahol van lehetőséged új embereket megismerni, beszélgetni. Nem feltétlenül párkeresés legyen a cél, hanem kapcsolatépítés. Pl túra csoport, társasjáték est, táncoktatás, házibuli... Bármi, amihez kedved van és van lehetőséged új embereket megismerni.

Barátzónába kerülés viszont más kérdés, első viszont jókat írt. Érdemes megkérdezned közeli barátaid, hogy vajon miért lehet, és változtass rajta!

2022. jan. 29. 15:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Amint kezdődik az egyetem és megyek vissza pestre elkezdek eljárkálni jobban meg többféle helyre ezt megfogadtam most. Csak gondoltam szerzek valami tudást itt hátha van valakinek jó tippje :D

Továbbra is az egyik nagy gondom hogy sokszor érzem úgy mintha amikről én szeretek beszélni meg amiről tudok rendesen az másokat nem érdekel annyira. Például volt hogy összeverődtünk így többen egy pubban ahol lehet billiardozni és kialakult egy egész vegyes társaság és hallgattam a beszélgetést keresve a lehetőséget beszállni de nem nagyon illettem bele és nem igazán tudtam mit mondani vagy csak a társaság volt a nem megfelelő. Hol lehetne esetleg kicsit ilyen komolyabb beállítottságú emberekkel ismerkedni akik szívesen beszélgetnek komolyabb témákról is de mellette lazák is ? Sajna nem szambázhatok be egy full másik egyetemre ami pl tele van bölcsészekkel hogy beszélgessek velük.

2022. jan. 29. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyetem az egyik legjobb lehetőség olyan embereket találni, akinek hasonló az érdklődési köre. Társalgás szinten szerintem érdemes mindenhez nyitottnak lenni, hogyha erre nem vagy jelenleg képes, érdemes képezni magad. Mindig lesz olyan téma ami jobban, vagy kevésbé érdekel, ugyanakkor olyan ne legyen, amihez semmit se tudsz hozzászólni, ehhez szükséges a nyitottság, tájékozottság.

Barátság nem egyik napról másikra jön létre, szükséges hozzá a sok együtt töltött idő és a közös pontok. Ha éppen most vetődtél egy társaságba, nem reális elvárni, hogy hirtelen minden szuper legyen. Elején oda kell tenni magad, akár olyan programokat is bevállalni, amihez első hangzásra nem feltétlenül van kedved, de a közös élmények, beszélgetések kapcsán ismersz meg másokat, szerezhetsz új barátokat.

Mit értesz komoly beállítottságú, laza emberek alatt?

2022. jan. 29. 18:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Persze igen nem egyik pillanatról a másikra tudom. Szépen lassan idővel alakul csak néha olyan mintha nem haladna sehova hetente találkozok velük de nem tudom "mikor lépek a következő szintre."

Mit gondolok komoly/laza alatt ?

Az elmúlt 3-4 évben több társasággal/emberrel kerültem kapcsolatba de nagyon nagy százaléka olyan volt ami ellenszenves volt. Életfelfogásra gondolok itt például vagy műveltség kérdése. Nem tudok szót arra hogy kifejezzem egyszerűen milyenek de ez a ha ránézel ilyen kicsit lecsúszottabb vagy prolibb talán de anyagi helyzetre nézve hanem viselkedésben. Félreértés ne essék nem vetem meg az italt se a bulit de amikor valakik ilyen nagyon alja módon űzik ezt az engem nagyon taszít és semmi értelmes dologról nem tudtam velük beszélni csak ha én erőltettem magam hogy akkor belemegyek ezekbe a témákba amik náluk mennek és ilyen semmit mondó tartalmatlan small talkok mentek csak. Fura nem értem mi tartja őket egyben na mindegy. És legtöbbször ilyen emberek meg csoportok felé sodor valamiért az ár. Nem akartam megsérteni senkit csak én ezt tapasztalom hogy rengeteg ilyen van de nyilván nem az én társaságom nem sértegetem őket csak nekem nem szimpi.

2022. jan. 29. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!