Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedjek egy olyan pasival, aki korábban a legjobb barátnőmre hajtott?
Figyelt kérdés
Társkereső oldalon megismertem egy pasit, aki aztán bejelölt facebook-on. Az ismerősei között megtaláltam a legjobb barátnőmet, kiderült, egy közös kiránduláson ismerte meg korábban és az is, hogy hajtott rá, csak a barátnőmnek nem kellett. Nekem ez olyan fura szituáció, elbizonytalanodtam, hogy akarom-e.2022. febr. 14. 13:41
1/5 anonim válasza:
Ez alapján döntöd el? Az kemény.
2/5 anonim válasza:
ha ép érzelmi világú ember, akkor ennek nem kéne gondot okoznia.
(ha egy titkos kis hősszerelmes, az már lehet, hogy más tészta)
3/5 anonim válasza:
egyébként nem olyan ritka csillagállás ez, különösen kisebb településeken. egyik legjobb barátom feleségére én is hajtottam annó, egy másik barátunk pedig össze is jött vele akkoriban. azóta mindhárman megállapodott nős emberek lettünk, továbbra is jó viszonyban.
5/5 anonim válasza:
Minden ember más.
A barátnődnek lehet más típusú pasi az ideálja, vagy n volt meg a szikra, más volt a jövöképük, vagy bármely más téren nem passzoltak.
És te a barátnőd ízlése alapján passzolod le, úgy hogy még egy esélyt sem adtál egy randira, hogy megismerd és legyen saját önálló véleményed róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!